måndag, juli 28, 2014

Liten stor kille

Idag är det dags att ta den här Lille Store Killen till sjukhuset för en "Preemie Follow-Up". Det var samma sak för Storasyster när hon var bebis. Just på grund av att de kom lite för tidigt så vill man följa deras utveckling lite extra. Idag tror jag det skulle vara tre specialister där. Vi får se vad de säger men jag hoppas och tror att det mesta ska vara okej.

Han har förresten vuxit enormt mycket under den här senaste månaden då vi var i Sverige. Man insåg det ännu mer då vi kom tillbaka hem till den miljön han var innan vi åkte. Han har "vuxit ur" en hel del saker. Och numera sover han till exempel i en säng och inte i sin bassinett. Det är inte enbart storleksmässigt han blivit större utan även mentalt. Han är så mycket mer aktiv och "med" nu. Social och oftast glad. Superhärlig!

6 kommentarer:

Suzesan sa...

OJ en helt ny liten kille nästan. Så stor och förändrad och SÅ SÖT. och lik storasyster.

Spännande att se utlåtande från specialisterna. Kommer säkert gå över förväntan.

Gulliga små knubbiga armar nu syns att han äter men det behövs.

Gullpojke söt som socker.

Kram
/Susanne

Mrs Clapper sa...

Vilken gullis han är! Ser så glad ut!

Desiree sa...

Han ser så himla glad och nöjd ut. Hoppas att läkarbesöket går bra. T-shirten är ju helt perfekt med den texten. Han har så goa fina armar med gulligt babyfat. Skönt att höra att ditt ben är bättre och hoppas att du snart känner dig återställd.
Kramar!

Victoria sa...

Som jag skrev på Insta (eller var det FB..?): han är så himla lik Ella! Gulle!!

Steel City Anna sa...

De är verkligen väldigt lika! Lycka till imorgon.

Kattas Betraktelser sa...

En underbar bild. Han ser så glad och ritkigt nöjd ut. Han har vuxit snabbt och ser lite smågo och rund ut. Så mysigt ni har det. Kram