Fredagsteman/Show & Tell

Fredagstemat eller Show and Tell som det också kallas har sitt ursprung från en bloggare "Aurorabuddha" som kom på idén med att ha olika teman varje fredag där alla som vill kan skriva, och helst av allt även illustrera sitt inlägg med bilder. I början var det just Aurorabuddha som kom med nya teman varje fredag, men det har sedan utvecklats till att gå runt mellan alla de bloggare som deltar. För närvarande är det 1-2 personer som brukar stå som värd varje månad med nya teman. Vem som helst som är intresserad att stå som värd med nya teman är välkommen att anmäla sitt intresse på sin blogg!

Det är öppet för vem som helst som är intresserad att vara med och skriva. En del är med vissa månader men tar "uppehåll" under en del perioder när det är andra saker som tar mycket tid. De olika teman som varit aktuella har varierat från allt mellan att visa mer av sin vardag, till att vara mer abstrakta. Vissa gånger är inläggen kasnke mer fyllda av foton medan andra är det mer text. Allt är upp till just DIG och hur DU vill tolka temat!Deltagare som är med på temat:

AnnaAnkiAnnika i DC, Bejla, DesireeEmma, Erica, EwaFritt ur HjärtatJenny, HeLenaI am AnnikaIngabritt, LottaMaisoui,  MalinMrs ClapperMusikanta, NillaNorrsken&StjärnfallOlgakatt, Pettas, Saltistjejen (jag)  Strandmamman Taina, Victoria


Om någon ny är intresserad så säg bara till så ska jag lägga till  dig på listan!
Samma sak gäller om någon av er som står på listan vill "hoppa av". Säg då till så tar jag bort er.
Eventuellt är min lista något oppdaterad så det kan hända att vissa av deltagarna inte har deltagit i Fredagstemat på länge.