tisdag, juli 29, 2014

Sömnbrist

Ja, nu har vi lite upp-och-ner-vända nätter här. Det sovs inte många timmar i sträck om man säger som så. Till viss del beror det säkerligen på jet lag. Natten till idag var nog den värsta hittills tror jag, för Lillebror vaknade i stort sett varje 1,5 timme och ville ha mat. Vilket innebär att jag inte sov mer än 1 timme i sträck åt gången. Så idag har jag varit rätt seg. Fick sova nästan två timmar i eftermiddags iallafall vilket var mer eller mindre nödvändigt. Detta efter ännu en läkarkontroll av den här lilla Nattugglan. Både den idag och den igår gick finemang men mer om det senare. Nu ska jag stjälpa i mig kaffe så att jag orkar med ett par timmar till innan man äntligen får hoppa i sängen igen.

3 kommentarer:

Pia sa...

Later som ni haft en harlig semester. Jag hann med en vecka I ett sommarvackert Sverige och det kandes tungt att komma tillbaka till Dubai. Langtar fortfarande tillbaka och kande mig inte alls motiverad att aterga till arbetet. Sverige om sommaren ar sa vackert och far en att langta hem extra mycket.
Vad stor han har blivit, lillkillen och sa otroligt sot. Visst ar han valdigt lik storasyster?
Hoppas det blir lite fler somntimmar for er alla, jetlag ar inte roligt, hoppas ni kommer over det snart!
Stora kramar!!!

Desiree sa...

Oj det låter väldigt jobbigt. Hoppas att lillebrors nätter och jetlag blir bättre snart.
Stor kram!

Saltistjejen sa...

Pia,
det var en jättefin Sverigevistelse i år! Jag är väldigt glad att jag kunde vara där såpass länge denna gången. Förstår att du inte riktigt känner dig färdig med Sverige när du reste därifrån.
Och ja, Lillebror är väldigt lik Storasyster. :-)
Kram!!


Desiree,
ja det är rätt jobbigt då man inte får tillräckligt med sömn. Men nu är det tack och lov bättre igen. Nu hoppas vi det ska håla sig så haha!
Kramar!