tisdag, maj 22, 2007

Hemkomst

Puh, så är man tillbaks hemma igen.
Har haft en helt FANTASTISK semester/bröllopsresa! Men det känns ändå skönt att komma hem. Älskar att resa men älskar även att vara hemma.
Tror att de bästa resorna är de när man längtar efter att få komma iväg och verkligen ser fram emot det hela, sedan har man en underbar tid på sin resa, men när dagen närmar sig för hemfärd så känner man att man faktiskt gärna åker hem. Inte så att man längtar ifrån det man har och där man är, men att man faktiskt ändå ser fram emot att komma hem. Då tror jag att ens semester varit som mest lyckad.

Och detta är exakt så som denna resa varit. Jag och mannen har haft det underbart på alla sätt och vis. Första ön vi besökte var till och med för bra för att vara sann. Så kändes det i alla fall. Bodde på ett Bed & Breakfast som var helt perfekt för oss. Låg vackert i ”skogen” i Lawai, och med skog menar jag i det här fallet inte gran, tall eller björk. Utan tänk er något mer åt regnskogshållet. Detta gjorde att nätterna var svala och sköna. Man hörde exotiska fåglar på morgonen och vi hade inte bara ett rum, utan mer en liten lägenhet med eget kök samt terrass.
Dagarna fyllde vi sedan med allt från att bara köra runt och ”upptäcka” ön i vår jeep, till att vandra längs sagolikt vackra stränder, snorkla i klart turkosfärgat vatten, flyga helikopter utan dörrar (!), besöka Waimea Canyon som var helt fantastisk, samt göra den absolut vackraste vandring vi någonsin upplevt vid Napali Coast!
Detta är helt klart en ö att återvända till! Någongång i framtiden. I alla fall hoppas vi kunna göra det. För det känns som om den fortfarande har mycket kvar att ge.

Inga kommentarer: