torsdag, maj 03, 2007

Snart semester

Så ska man då äntligen iväg på semester! Den första sedan vi var hemma i Sverige förra sommaren och gifte oss. Detta är därför även en "försenad bröllopsresa" eftersom vi självklart inte åkte någonstans efter bröllopet utan stannade hemma i Sverige för att umgås med familj och vänner. Har verkligen sett fram emot detta. Två veckor på Hawaii. Mmmmmm, härligt!

Men vad händer? Jo, igår började jag känna mig dålig. Vaknade med ett huvud som kändes som om det vuxit minst 3 storlekar. En näsa som var ömsom täppt ömsom rann som Niagarafallet. Iallafall ur ena borren. Lämnade jobbet tidigare och gick raka vägen till sängen och sov 3 timmar igåreftermiddag. Idag tror jag att jag känner mig lite bättre. Villvillvill så gärna känna mig bättre. Att jag har lite småont i lederna och så försöker jag tänka bortbortbort. Jag hoppas i vilket fall som helst att om jag tar det lite lugnt idag och vilar mycket medan man packar, så kanske man mår bra imorgon?!

Känner ju lite skräck över att flyga med täppta bihålor. Det är ingen hit! Jag har testat. Trodde att trumhinnorna skulle sprängas. Så det blir definitivt att inhandla nässpray till flygresan. Undrar just ifall man får ha med sig det i handbaggaget nuförtiden? Det är ju en vätska!

Jaja, vi får väl se hur det känns imorgon. Försöker såklart tänka optimistiskt. För det ska man ju göra. Då är ju hälften vunnet. Eller hur det nu var? På tal om det så har jag funderat en del på det där uttrycket om ifall ett glas som är till hälften fyllt med vätska är halvtomt eller halvfullt. Ni vet den klassiska "är du en pessimist eller optimist"? I mitt fall så tror jag att det mer handlar om vilken vätska det är där i glaset. Alltså så kan man i vissa fall tycka att det är halvtomt, men i helt andra fall att det är halvfullt. Vad säger det om mig? Är jag kanske en optimistisk pessimist? Eller en pessimistisk optimist?

Oavsett vilken etikett man känner för att sätta på mig så måste jag säga att jag i just detta fallet ändå verkligen hoppas att min näsa kommer vara halvtom hellre än halvfull imorgon när jag sätter mig på planet. Samt att nässprayen kommer göra susen på den "icke-tomma" delen.

Hawaii - Here I come!

Inga kommentarer: