torsdag, april 03, 2014

Bubbla


Befinner mig just nu lite i en Bubbla. Babybubbla. 7 delar kärlek. 2 delar magi. 1 del sömnbrist. Ungefär så. Det sistnämnda minns man ju från tiden då Lill-Skruttan var bebis. Ändå glömmer man lätt bort hur mycket just sömnbrist påverkar en. Försöker nu att stjäla lite sömn någonting på dagen också. Om det går. Dygnet blir helt klart lite annorlunda. Så det blir lite si och så med bloggandet. Både vad gäller den egna bloggen och andras. Läser de flesta dock men har inte så mycket ork och tid att kommentera. 

Men trots den där tröttheten som liksom följer en som en konstant vapendragare nuförtiden så njuter jag. Enormt. Av min älskade lilla Drakunge. Snusar in hans doft. Smeker hans lena taniga små ben. Och hans små lagunofjun som glimmar som guld i solstrålarna från fönstret. Följer de små öronens snirklar. Ser in i hans mörka ögon och fylls av den där obeskrivliga Kärleken. Den som det inte går att sätta ord på. Den är alltför stor. Alltför omfattande. Att älska någon mer än sitt eget liv. Så känner jag. Och ja, det är Magiskt.

17 kommentarer:

Kattas Betraktelser sa...

Störst av allt är kärleken, sägs det. Så är det! Kram

Channal sa...

Det är verkligen magiskt!

KRAMAR Anna

Anonym sa...

Så fint skrivet!
Och ja den där tröttheten den är svår att komma undan. Bäst att passa på att vila med lillen när du kan. Men jag vet att det är svårt att ta sig tiden ibland för att man vill hinna med allt annat också. Ta det lugnt och fortsätt fokusera på familjen. Mysa! Gosa! Bloggen finns ju kvar och vi läsare också. Tills du orkar igen.
Kramar

Millan sa...

Den dar bubblan ar fantastisk! Jag minns de tva veckorna nar bade jag, Ben och Nils var hemma ihop efter att Sofia fotts som den absolut basta tiden i mitt liv. Man gar som pa moln pa nagot satt. Faktiskt njot jag annu mer med barn nummer tva for jag var sa mycket mindre orolig och tog det mer som det kom. Det faktum att Sofia inte hade kolik som Nils spelade ju ocksa roll om man sager sa ;-). Jag minns att jag hade en kansla av 'fullstandighet' - jag behovde liksom inget annat an min lilla familj. Det ar en ratt fantastisk kansla sa njut njut njut!!

Han ar sa fin den lilla drakungen. Sa liten och napen! Blev alldeles lipig igar nar jag sag fotot pa den stolta storasystern E som holl sin lillebror. Sa gulliga!

Vi aker till Singapore ikvall sa jag lar inte kika sa mycket pa bloggar eller natet overhuvud taget de narmaste veckorna sa skickar dig en kram och onskar glad pask ocksa!

Desiree sa...

Han är så vacker och så liten. Njuuut på du kära Saltis. Helt rätt.
Så mycket värme och lycka i dina ord.
Kraaam!

eastcoastmom sa...

Det är som det ska vara, du behövs i din bubbla just nu. Njut av bebislivet!

Coolaannna sa...

Vilken härlig magi!!!!

Är avundsjuk på dig. Det var en sån mysig tid :)

Kram Anna

Suzesan sa...

NJUT.. det är er tid nu. Kärleken som övervinner allt :) NU syns det på bilden hur liten pytteliten är. Fantastiskt.

Kram
/Susanne

Annika sa...

Awww... saltis, så fint skrivet allting.
Ha det så himla fint där i bubblan. DEN är speciell!!
Njut av magin.
Kramar från mig!!

Anne sa...

Aaahhhh, mysigt Anna. Stanna länge i bubblan och njut.
Jag tänkte annars lite på det där som Millan skrev, att det går kanske att faktiskt njuta lite mer och bättre med barn nr 2, att man är lite bättre på att stanna upp och njuta mer då.
Nu tycker jag nog att jag njöt med vår tjej och den första tiden var magisk. Definitivt. Men samtidigt så var allting så nytt, man var väl lite stirrig och försökte hitta en rytm osv. Med andra barnet tänker jag man kanske är lite mer avslappand, kan njuta på ett annat sätt också för man VET av erfarenhet att sömnbrist hör till, hur den känns, att den går över och allt annat.
Kramar!!

Anonym sa...

Underbart att lillebror är hemma nu!!!
Kramar, Lisa

Surviving Sweden sa...

Grattis! Sorry, I have been off the internets for awhile, so just got caught up on your situation. Glad to see the little one is getting so much bigger and stronger. Congratulations to you and your family.

Liz sa...

Njut! Det ar en underbar, om dock intensiv tid! Alskade ogonblicken nar dom somnade och snusade mot halsen, nar man kande hela kroppen slappna av i famnen...suck. Det ar verkligen magiskt!

Hoppas att allt flyter pa bra hemma och att DU mar bra efter snittet ocksa!

Stor kram!

Pia sa...

Underbar bubbla, njut av den!! Saknar den dar speciella bebisdoften.

Manga kramar!!!

Martina sa...

Sa underbart! Njut och ta in all denna speciella kärlek. Och finns det nagot mysigare än bebisdoft?! Ah vad jag saknar den!
Massor med kramar

Västmanländskan sa...

Underbart!

Marie Svensson sa...

Stort grattis till lillen, den första tiden är speciell och går så fort!!