onsdag, april 30, 2014

En månad sedan

Ja, nu är det som sagt en månad sedan han kom hem från sjukhuset Lillebror. En månad som varit fylld av nya rutiner, sömnbrist och oändligt mycket kärlek. Däremot har det inte funnits så mycket tid eller ork till bloggande och jag hittade de här bilderna i ett påbörjat inlägg som sedan aldrig blev färdigt. De är från sista mars. Dagen vi väntat så otåligt på. Dagen då vi fick hämta hem vår lilla Drakunge. Så eftersom det är en månad sedan idag så tänkte jag att det kunde passa fint att visa dem ändå. Tidigare har jag ju skrivit lite kort om denna dagen här.

I famnen hos pappa på NICU medan vi väntar på att Lillebror ska bli utskriven

Och såklart även hos mig

Klädbyte

Här sägs det hejdå till fina sköterskan Cynthia. Henne måste vi komma tillbaka och hälsa på lite senare. Det vet vi att hon skulle uppskatta!

Äntligen på väg

Rejält omstoppad i vagnen

Bara ett övergångsställe kvar...
Vad vi inte visste var att Olgakatt just då stod och såg oss från ett fönster i vår byggnad och tog ett foto på oss  när vi korsade gatan. Om ni vill kan ni kolla in det här.

Så liten

Även detta fotot togs av Olgakatt. Hon (och vi) hade sådan tur att vi hann komma hem precis innan hon skulle ta en taxi till flygplatsen för att resa tillbaka hem till Sverige. Det var därför hon som fick den äran att köra in Lillebror över tröskeln för första gången. Sedan tog hon denna bilden på oss tre.

Hemma!

Lipton kollar in den nya familjemedlemmen. Tazo låg dock hellre och värmde sig på elementet.

När Storasyster slutat skolan gick vi tillsammans och hämtade henne. Här fick hon se Lillebror för allra första gången!

Stolt körde hon vagnen


Såhär glad blir man när man äntligen får träffa sin Lillebror efter en lång månad

Snart hemma

Den fina färgglada Nallen gjorde Storasyster till Lillebror tillsammans med en "familjeterapeut" på NICU, och Nallen fick vara med Lillebror inne i hans kuvös där

Stor & Liten

Tupplur

Storasyster läser sina böcker från hennes tid på dagis med bilder från hennes tid där och eftersom hon började redan som bebis var det främst de tidiga böckerna vi tittade i och pratade om

6 kommentarer:

Desiree sa...

Han är verkligen jättefin och så söt Saltis. Tänk att ni nu är en familj på fyra. Nog syns det vilken lycka det var att få hem honom inte mist för lilla E som äntligen fick träffa sin älskade lillebror.
Stor kram!

Annika sa...

Gulligt!!
Och tiden flyger!!
Tänk att han varit hemma en månad redan.
WOW!!
Så glad att Olgakatt fick vara med då han kom hem.
Stora kramar!!!

Anna, Fair and True sa...

Vad mysigt! Och bilder från när E fick träffa lillebror på riktigt allra första gången!

Fröken L sa...

Vilka härliga bilder och vilken stolt storasyster!

Kram Linda

Suzesan sa...

Alltså bilden där Lill-Skruttan får se lillebror TÄNK vilken lycka. Coolt med bilden Olga Katt tog. Gulligt. SEN SYS det så stolt storasyster ÄR!!! Gulltös så duktig.Så bra att hon fick prata av sig och gjorde den där nallen.

Hurra för er. Nu blir det nog mer lätthanterligt när han ättit upp sig och blir mer -vanlig- bäbis. Stor. Oj vad tiden går fort. Tänk att han redan är flera månader. Pytteliten sockersöta O <3

Kram

/Susanne

Kattas Betraktelser sa...

Ett härligt blogginlägg, fyllt med värme och lycka. Även jag slås av att tiden upplevs ha gått snabbt, en månad har passerat. Er lilla drakunge är så fin och plötsligt känns storasyster så stor. Kram till er.