tisdag, juni 10, 2014

Shelter Island

Här är bilder från vår fina helg ute på Shelter Island. Vi åkte ut i lördags och kom tillbaka igår. Alltså hade vi en långhelg eftersom M inte jobbade och vi hade bett om ledigt från skolan för Storasyster. Det var helt fantastiskt skönt att komma ifrån vardagen lite. Och Long Island samt Shelter Island är ju helt fantastiskt vackert. Vi bodde alltså två nätter på Dering Harbor Inn som låg otroligt vackert alldeles intill just Dering Harbor på norra delen av Shelter Island. För att inte dränka er i bilder så blir det fler bildinlägg härifrån. Här är det första.

Storasyster provsatt stolarna på terassen när vi kom och denna blev favoriten

Skymningen sänker sig

Solkysst panel

Efter en ljum sommarnatt kommer gryningen smygande

En helt fantastisk morgon

Stillheten, skönheten

Intill hamnen

En flock båtar på svaj

Du & Jag

Vårt hotell

Molnen härmade trädkronornas små rufsiga "bollar"

Att få sitta här med en kaffekopp...

Frukost på terassen

Lillebror alias Drakungen

Himlen lika klar på eftermiddagen som under morgontimmarna

Maskrosblås

Och så de här två då - Storasyster & Lillebror
Mina älsklingar

På lördageftermiddag packade vi upp och installerade oss. En mysig och fin "svit" väntade på oss. Alltså två rum med kokvrå/litet kök. Haha, den var säkert större än vår lägenhet här i NYC.... Och med terass med utsikt mot vattnet. Storasyster var helt tagen och tyckte vi kunde flytta dit. Vi tog sedan en sväng in till Sag Harbor och handlade lite och hade sedan en lugn kväll i vår svit. På söndagmorgonen vaknade jag tidigt och matade Lillebror. Tog en kort promenad. Sedan ägnade vi söndagen åt skönt poolhäng och små utflykter. Men bilder från dessa kommer senare.

10 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Vilken perfekt liten get-away!

Casa Annika sa...

Det ser absolut underbart ut!

Pia sa...

Det ser fantastiskt ut! Vilken utsikt, kan absolut forestalla mig lugnet och att sitta och blicka over vattnet med en kaffe I handen! Underbart! Och vad lillebror har vaxt! Fina ar de bada tva!!
Kram!

Millan sa...

AH vad harligt det later! Ibland njuter man faktiskt nastan mer av en san dar kortis an en hel vecka nagonstans. Man tar liksom vara pa varenda minut nar man vet att tiden ar begransad. Sa fint det ser ut dessutom. Och sa sota dom ar de sma :-). Kram

Anna, Fair and True sa...

Å vad härligt ni verkar ha haft det! Och så vackra vyer!

Annika sa...

Ja, vilken perfekt liten resa att ta!!
Ut till underbara havet på mysigt ställe.
DET ser sååå fint ut!
Ja, vad lillebror vuxit. SÅ fin!!!
SÅ FINA!!
Kramar!

Emma sa...

Härligt! Skönt att kunna komma iväg hela familjen - höll på att skriva "lilla familjen" men den är ju inte så liten... Kram på dig, M och era underbara ungar!

Freedomtravel sa...

Ser ju helt fantastiskt fint ut! Härligt!

Lotta sa...

Älskar Shelter Island - vi är där varje sommar men har aldrig bott över. Rekommenderar du hotellet?

Underbar helg ni fick och du ser ut att vara i toppform!!!

KRAM
Lotta

Saltistjejen sa...

Tack alla för era fina kommentarer! Och ja det var fantastiskt skönt! :-)

Lotta,
ja jag tycker hotellet var himla bra men vi hade ju en "svit" och jag vet inte hur ett "vanligt rum" är där. Jag älskade att man hade egen terass (eller balkong om man hade ett rum på övervåningen). Men omgivningarna var superfina och ja det var lite extra lyxigt med en pool tycker jag. Å andra sidan finns kanske mindre och mer personliga B&B där och då kanske Beach Pass ingår??
Kram!!