måndag, juni 23, 2014

Snapshots från Midsommar samt resa på gång

Här har som vanligt varit fullt upp. Men nedan kommer ett par snap shots från midsommarfirandet vilket var ett av de bästa här tycker jag. Firade som vanligt i Battery Park. Vädret var perfekt och av en slump råkade vi hamna mitt emellan två familjer vi kände för den tredje familjen hade tagit en plats till oss alla i skuggan av träden. Och under kvällen sprang vi på bekanta lite nu och då. Skoj! Det känns så fantastiskt att vi kan ge Storasyster så fina minnen från just Midsommarafton trots att hon aldrig någonsin varit i Sverige på just denna högtid. Men för henne är Midsommarafton detsamma som firande nere i Battery Park vilket känns riktigt bra.


Men nu är det dags för mig och barnen att flyga österut. Sverige. Stockholm blir första destination. Det känns lite smånervöst just nu ska erkännas. Flyga ensam med barn har jag gjort. Flera gånger. Flyga ensam med bebis också. Ett par. Men nu är det två barn. Jag vet att Storasyster kommer vara otroligt hjälpsam under resan vilket är en stor lättnad. Men ändå. Bara packandet inför flygresa med barn samt bebis är ju lite av en pärs.... Men visst, det ska nog gå bra. Bara det inte blir förseningar eller liknande för det är en mardröm då man reser med barn.

Jaja, vid lunchtid bär det av mot flygplatsen. Flyget ska lyfta 17.20 lokal tid. Alltså runt halvtolv i natt svensk tid. Ni får gärna tänka på mig lite under eftermiddagen och kvällen. Imorgon så här dags har vi redan varit i Sverige en halv dag. Det känns lite konstigt. Nu här. Snart där. En hel månad ska vi vara där jag och barnen. M kommer direkt till Skåne efter lite drygt två veckor.

Jag tror det kommer bli lite glest med blogginlägg under resan. Särskilt första två veckorna då jag är hos mamma. Men lite Facebook och instagram kommer det nog bli. Då det finns wifi. och eventuellt något sporadiskt inlägg någongång Så tills vi är tillbaka vill jag önska alla en fin juli som ju snart är här!

7 kommentarer:

olgakatt sa...

Det kommer att gå bra, Ella växer med uppgiften! Hälsa henne att häxan Ålga skickar litet häxenergi att ha i fickan till resan. Ålga väntar också med spänning på att Ella kommer hit och pratar med henne om nya äventyr!
Håller alla tummar att det inte blir förseningar!
Kraaaam!

Annika sa...

Lycka till med resan!! Absolut kommer det att gå BRA!!!
Allting allt. Ella är så stor nu och hon kommer ju absolut att hjälpa dig det hon kan.
Ni kommer att få en fin resa.
Låt du bloggen vila då du är hemma, det blir bäst så har jag lärt mig.
Önskar er den finaste av resor! Ha en fin vistelse hemma!
Jag anländer om en vecka!!
Kramar!!

Taina sa...

Lycka till på resan. Det kommer att gå superbra.
Kram

Mala sa...

Vilka fina kort du fick från midsommar. Hoppas flygresan gått bra och att ni får en bra vistelse i Sverige. Hör av mig när vi är tillbaka i New York. Kram

Desiree sa...

Härligt Midsommarfirande. Jag hoppas att resan hem går bra nu och att allt flyter på. Det ska nog gå fint ska du se. E är som sagt så duktig och så pass stor nu att hon säkert blir en stor hjälp för dig. Jag hoppas ni får njuta massor av tiden och familjen i Sverige. Ha en underbar semester.
Kram!

Suzesan sa...

Så fin den sista bilden var. Med töserna. Hoppas du har och har haft en fin tid i Sverige och att resan gick bra. Hemma hos mamma så fint. Så får ni tid att umgås.

Kram
/Susanne

Fru Texas sa...

Wow, det där skulle jag velat vara med på! Här i Austin finns inte så mycket skandinaviskt (inte vad jag vet i alla fall). Det finns någon Meetup grupp med typ 2 medlemmar. Ni har det bra. ;)