onsdag, januari 07, 2015

Andra skoldagen

Ja, det blir inte mycket egentid när man är hemma på heltid med en 10-månaders krabat. Men vill ändå uppdatera lite snabbt nu om Storasysters andra dag i nya skolan. I eftermiddags när jag hämtade henne strålade hon med hela ansiktet och utbrast "Det har varit en toppendag idag mamma! Allt var hur bra som helst!". Mitt lilla hjärta! Det värmer så oerhört att höra det. På vägen hem berättade hon lite mer om sin dag och hon förklarade vilka saker hon redan nu tyckte var bättre i nya skolan jämfört med hennes gamla.

Eftersom det var en strålande vacker (och varm) dag stannade vi till på lekplatsen mellan skolan och oss när vi promenerade hem. Det känns fortfarande underligt att det är så varmt. Denna veckan har värmen kommit tillbaka och idag hade vi 27 grader mitt på dagen. På vägen till skolan såg jag återigen en kolibri och overklighetskänslan kom över mig igen. Att det är här vi bor nu. Känslan förstärks när jag ser på sociala medier att det snöat i NYC. Jag saknar mycket. Det gör jag. Det måste jag säga. Men just nu inte vädret där.

4 kommentarer:

Taina sa...

Är så himla glad för er skull och att det började så bra med skolan. Lite avundsjuk på vädret också. Här väntas det SVINKALLT idag och kommande natt. Typ minus 20 celsius!!!

Kramar till er alla!!!

eastcoastmom sa...

Klart du saknar NYC, men tänk vad skönt att slippa bylta på barnen en massa kläder för att bara gå utanför dörren!

Suzesan sa...

ÅH VAD ROLIGT att läsa. Att hon trivs. Hon är så duktig. Hälsa från mig. GOD fortsättning på 2015.

Åhhh 27 grader. Jag längtar till sånt. Värme. :)

Klart du längtar till NY. Inte undra på.

Kram
/Susanne

Suzesan sa...

Oj glömde skriva att jag blev "lite avis" att du sett en kolibri. Coolt. Overkligt det förstår jag. Såna ser jag bara på bild :)

Kram
/Susanne