torsdag, oktober 09, 2008

Dagen efter

Nu idag är det "Dagen Efter". Dagen efter att vårt kära besök rest tillbaks hem till Sverige. Och som vanligt känner jag en lätt besöksbaksmälla. Det känns tomt. I lägenheten. I magen. I hjärtat. De här dagarna gick så fort. Alldeles för fort. Liksom sprang förbi. Svägerskan och Loff hann ju knappt in genom dörren så skulle de packa ihop sina saker igen.
Men det har varit underbart härliga dagar. Att ha dem här. Att få mysa ihop med dem. Skratta, prata, skämta. Och framförallt att Ella fick mysa med dem. Så skönt att se. Så varmt att uppleva. Lilla Skruttan i Faster A's famn. Eller skrattande hos Loff.
Jag saknar dem redan.
Jag längtar till december när vi får ses igen.

Tack för att ni kom!!!!!!!

15 kommentarer:

Annika sa...

Åh, jag vet hur det känns. JAG VET!! Man går som i ett sorgset vaccum. Så synd att dom inte kunde stanna lite längre, men ibland är det så.
HUR gick hemresan för faster A? Jag har nog tänkt en del på henne. min gissning är att det blev en prickfri flight för så brukar det ju vara efter en vidrig dito.
SÅ kul ändå att nio ska hem i jul. Hur länge stannar ni då?

KRAMAR!!!

Saltistjejen sa...

Annika,
ja det känns tomt nu. Men man försöker glädja sig åt att vi hade det så himla bra när de var här. Och såklart att det inte är så långt kvar till jul.
Jag har fortfarande inte hört ngt från Svägerskan men tänkte skicka ett sms nu. De borde ha landat för ett par timmar sedan. De flög via London så resan blev ganska lång för dem. Inte direktflyg med andra ord.
Vi stannar en vecka hos min mamma och en vecka i Skåne hos M's mamma.

Kram!

Marianne sa...

Trist att de bara kunde stanna så kort tid, men så HÄRLIGT att de ändå kunde komma alls! Och snart är det jul, så då får Ella träffa alla!

Stora kramar!

Saltistjejen sa...

Marianne,
ja så är det. De flesta som besöker oss stannar inte längre än en vecka. Men vi gläds självklart åt att de faktiskt kom! Så himla roligt!!!
Kram!

Desiree sa...

Åh jag vet precis hur det känns. Men du får tänka på att det faktiskt inte är långt kvar till jul då ni får träffas igen och ha det riktigt mysigt ihop. När man känner den där besöksbaksmällan betyder det ju trots allt att man har haft det riktigt bra ihop och att allt har varit väldigt lyckat. Kram på dig.

Saltistjejen sa...

Desiree,
tack!!! jo man tröstar sig ju med känslan av att det varit ett riktigt lyckat besök. OCH att det inte dröjer alltför länge tills vi ses igen. Men det tar alltid lite tid att "landa" tycker jag.
Kram!

Junibacken sa...

Ja jag träffa er jätte gäran till vintern. Ja jag förstå att det måste kännas tomt när dem åkt. Vi har ju inte heller våran familj så nära och träffas sällan, vi har dock inte ett helt hav mellan oss. Men vi träffas inte så ofta...

Saltistjejen sa...

junibacken,
nej det kan vara långa avstånd även inom Sverige. Ang träff i december så hör jag av mig till er när jag vet dilka datum, men som sagt det blir troligen i mellandagarna.
kram!

Ann sa...

Tack själv! Vi är helt slut, har sovit tre timmar och stigit upp igen för att försöka orka hålla ögonen öppna i några timmar till. jag är sämre igen efter flygningen (halsont och hosta) men vi åkte ett sjukt stort pan (2 våningar) och det var helt lugnt väder på hemresan. Planet från London var dock lite försenat och LIIITET. Vi hörs snart! Och tack igen för allt. Det var så mysigt, skoj och givande som alltid. Stor kram!

Saltistjejen sa...

Ann,
Åneeeej blev du sjuk igen!!!! inte bra. men skönt att flygningen gick bra denna gången iallafall. Inga luftgropar eller annat elände.
Hoppas att du snart blir av med onda halsen.
Jättebramsekramar!!!!!

aussiekicki sa...

ÅÅÅÅhhhhh, Saltis jag vet precis hur tomt det känns efteråt! Man är helt dränerad på något konstigt vis.
Vad härligt med en Sverigesemester att se fram emot! Vi börjar sakta ställa in oss på hemflytten om 3 1/2 månad.
Krama och trevlig helg!

Saltistjejen sa...

Kicki,
shit! Är det så snart ni flyttar tillbaks!!!! otroligt!!! Måste kännas oerhört blandat Jag vet att du ofta längtat hem till nära o kära, men att verkligen flytta från Australien måste samtidigt kännas lite vemodigt det med.
Jag bävar redan inför den dag vi ska lämna NYC. Man önskar man kunde bo på flera ställen....
Kram!!

Saltistjejen sa...

Tack alla ni som svarat så utförligt på min mycket "dumma" fråga!!!!!! :-)
Nu vet jag vad cereal är och att det ine handlar om flingor! Haha!
Kram till er alla!!

Anna, Fair and True sa...

När får ni nästa besök? Eller är det när ni åker hem i jul som blir nästa gång ni träffar familj eller vänner? Men det är iofs ganska kort tid kvar tills dess. Tiden bara flyger iväg ju!

Saltistjejen sa...

Anna,
ja det blir nog inte något mer besök innan vi åker hem till jul. Men å andra sidan är det ju nästan bara 2 månader kvar!!!! Helt otroligt vad tiden gått snabbt!
Kram!