tisdag, november 04, 2014

Födelsedagen

Här ett inlägg med nästan enbart bilder från vår dag. Nu ska det sovas för imorgon blir det upp tidigt för då åker jag och M till San Diego. Modiga Olgakatt stannar och sköter ruljansen här hemma. Återkommer senare.9 kommentarer:

Sahra sa...

Vad kan gå fel med en sådan fantastisk liten hjälpreda. Hoppas ni hittar ett riktigt sjysst boende. För Olga och lilla familjen kommer det gå strålande
Kram

Pia sa...

Grattis M pa den stora dagen och lycka till med att hitta bostad I San Diego! Vilket spannande aventyr ni har framfor er och lillebror ar ju bara for sot (storasyster ocksa sjalvklart)!

Kram!

Christel sa...

Grattis till Mats och stor kram till er alla, vad spännande med flytt till västkusten!

Taina sa...

Härliga bilder! Det var ju en underbar dag igår. Kanonväder. Modigt Olgakatt. Men så har hon också världens finaste go-ungar att ta hand om...

Trevlig resa!

Kram kram

Suzesan sa...

Vilken härlig dag. Japp modigt av Olgakatt att resa så långt för att vara barnvakt men snällt. SNÄLLT. Det kommer ju gå hur bra som helst. Önskar er en fin resa. Men storasyster och lillebror ser ju så glad ut att få föräldrafritt. Och ändå skönt för ertr att få resa själva och få egentid. Allt blir effektivare. WAY TO GO!!!! Mot "solen" !! ;)


Kram
Susanne

Annika sa...

SÅ roligt att Olgakatt är där!!
HEJ OLGAKATT!!
Det kommer att gå så bra med barnvakteriet!! Som Taina säger har hon ju två snälla barn att sköta om!!
Hoppas att Olgakattkommer att besöka er flitigt i SD också!!
Glad att födelsedagen var så lyckad!!
Lycklig resa nu!!
Kram!!

Desiree sa...

Härliga bilder från födelsedagen. Stort lycka till både till er med husjakt i San Diego och till Olgakatt. Men det ska säkert gå bra ska du se. Kul för barnen att få egentid med sin faster. Det blir speciellt och underbart på många sätt. Det är ju underbart att hon ställer upp och både vill och vågar.
Stor kram!

Liz sa...

Fint fodelsedags firande! Harligt med Sverige besok som kommer och hjalper till nar det behovs som bast! Att flyga till SD pa ett par dagar och leta hus med tva barn i slaptag, ar ju inte lika effektivt som utan barn! Hoppas att ni ocksa kan fa in lite trevliga middagar i solnedgangen vid vattnet! Barnfritt behovs ibland, skont och speciellt nar det ar mycket stress pa gang..Jag kan tanka mig att ni som vi inte har sa mycket chans till barnfritt da slakt inte finns i narheten..

Stor kram och Lycka till nu!! Vet ni i vilket omrade i SD ni helst vill bo? Var har ni letat? Ser fram emot uppdatering med massa foton sedan nar ni ar hemma igen!!

Eva i Tyresö sa...

Hurra för Olgakatt!

Det ska bli spännande att få följa med till västkusten!
Tack för att du skriver så bra och berättar om vardagsbestyren.
Ska du vara hemmafru ett tag nu?
Kramar o Lycka till från Eva i Tyresö som har en underbar vit tomte som jag fått av Olgakatt!