lördag, november 29, 2014

Konsten att bygga en skyskrapa i vardagsrummet

Ja, jag vet inte ifall vi riktigt behärskar just den konsten. Men vi gör vårt bästa. Till formen är den väl iallafall lite lik åtminstone den högra skyskrapan som syns utanför vårt vardagsrumsfönster?

Nu är det mesta packat. Men vi vet att vi fortfarande har mycket kvar. Det finns alltid saker som liksom aldrig passar i lådorna. Konstigt nog.  Och rum och skrymslen man vill spara "till sist" innan man tömmer. Som köket till exempel. Men vi började på det nu ikväll ändå. Någonting vid 22-tiden. Men nu måste vi försöka sova också. Imorgon har vi iallafall barnvaktshjälp (Tacksamheten över fantastiska vänner slår mig än en gång. "hur--i-helvete-ska-vi-överleva-utan-dem????") vilket kommer att underlätta enormt mycket. För det är svårt att vara effektiv när man har en liten bebis.

Såhär under Thanksgivingshelgen kan jag säga att jag är mycket tacksam över att ha vänner på nära håll som frivilligt erbjuder sin hjälp. Igår var vi bjudna till våra fina vänner på Thanksgivingmiddag. Så gott och mysigt. Och imorgon har som sagt ett par andra vänner erbjudit sig att ta hand om Lillebror ett tag så vi kan få mer packtid. Tack Tack TACK! Jag är också tacksam över att vi har tre dagar kvar innan flyttfirman kommer. Och såklart är jag tacksam över min fantastiskt fina familj. Och inatt är jag även tacksam över att det är M som har hand om Lillebror. Så jag vet att jag kommer att få sova åtminstone ca 6 timmar ostört. Underbart! Så Godnatt!

4 kommentarer:

Desiree sa...

Jag tycker ni är superduktiga med allt packande. Rolig bild med skyskraporna både inomhus och utanför. Jag hoppas ni får en bra och effektiv helg även om den kanske inte blir så skön eller vilosam. Underbart att ha goda vänner som så snällt och frikostigt erbjuder hjälp. Sådant värmer i hjärtat.
Stort lycka till med slutspurten nu.
Kram!

Fröken L sa...

Jag tycker också att ni är jätteduktiga. Jag förstår att ni är tacksamma att ha så underbara vänner som ställer upp. Det underlättar otroligt mycket. Jag hoppas det går bra i helgen med det sista packandet. Det ska bli spännande att få följa med på ert nya äventyr som väntar.

Kram Linda

Suzesan sa...

Kämpa!!!!

Snyggt byggt skyskrapa Inomhus:)

Oj vad nära det är nu innan flyttlasset går.

Kram
/Susanne

Annika sa...

OCH imorrn bär det av. Till Sunny California. Tänkte så på dig då jag var ute och gick imorse. Hur underligt det kommer att bli att åka till NYC i framtiden. DU är ju inte där!! OCH du och jag har väl i princip setts varje gång jag varit där!
Stor lycka till imorrn med allt.
Bamsekramar!!!!