torsdag, mars 26, 2009

Inte så mycket bloggtid

Oj, jag har inte alls hunnit in på bloggen sedan jag lämnade Skåne. Det var varit full fart här och väldigt lite tid för internet. Har fyllt mina dagar med att besöka vänner och att umgås med mamma. Det har vairt en vecka fylld av många olika känslor och intryck. Otroligt roligt att träffa de personer jag hunnit träffa, men det har även varit en hel del jobbiga och omtumlande saker jag fått veta så det är verkligen blandade känslor jag har just nu. På många vis känns det bra att kunnat finnas här och visat mitt stöd för de som behövt det. Men självklart känns det kluvet att veta att man nu lämnar staden och snart landet utan att veta när man kommer att komma tillbaka. Imorgonbitti bär det alltså av med tåget ner till Skåne igen. Jag hoppas att resan ner går lika bra som den gjorde hit.
Återkommer senare med lite mer bilder och även lite mer detaljer om dagarna här.

7 kommentarer:

Taina sa...

Det viktigaste är väl att umgås med familj och vänner! Internetvärlden finns alltid kvar.Jag hoppas du har passat på att njuta av din vistelse.
Kramar

KARLAVAGNEN sa...

Umgås med din familj i lugn och ro. Blog-världen är ju cyber. Medan riktiga världen finns där ute!
Styrka och tålamod!

Desiree sa...

Skönt att höra att du har haft det bra även om det inte har varit kanonväder i Sverige. Fast jag antar att man nog inte förväntar sig det i marsmånad. Hoppas att det orndar upp sig och känns bättre vad gäller de jobbiga och omtumlande beskeden du fått. Jag vet precis hur det kan vara. Det är riktigt jobbigt att befinna sig och bo på andra sidan atlanten emellanåt. Detta är ännu ett av våra skäl till att vi bestämt oss för att flytta hem. I längden känns priset för högt att betala. Ha det fortsatt bra och njut av din tid du har kvar i Sverige.

Kram.

Anna, Fair and True sa...

Det var jättemysigt att träffa dig i onsdags! Och Ella, som hade blivit så stor och söt (ja, hon var ju söt förut också men du vet vad jag menar :)
Hoppas att det ordnar sig med de mindre roliga sakerna.
Kram!

Annika sa...

Klart att bloggandet måste bli lidande när man är hemma. Det bara är så...
GLAD att du har haft kul, och så hoppas jag att det jobbiga som du hört, och varit med om,ska ordna upp sig på allra bästa sätt!!!
Stora kramar från mig!!!

Suzesan sa...

Ehh Saltis bloggen är ju kvar.Du är ju på semester. Umgås med de dina du.

Jag väntar tills du är tillbaka. Hoppas det roliga du upplevt överväger det jobbiga.
Ha en härlig hemresa.
Kramar
Susanne

Sporty Spice sa...

Gör en recap när du är tillbaka i NYC istället - och njut av Sverige, familj och vänner nu! KRAM!