söndag, november 10, 2013

Nedräkningskalender

Halva tiden har nu gått tills M kommer hem till oss igen. Tre dagar. Med tre dagar kvar. Lill-Skruttan gjorde en Nedräkningskalender. Ett klistermärke för var dag klistras upp. Vi facetajmar varje dag. Ibland två gånger på dag. Är så glad över den moderna tekniken. Han verkar ha det bra är borta och det känns så skönt. Posterpresentationen gick tydligen väldigt bra. Och han har träffat en hel del gamla kollegor som är på plats från Sverige och andra ställen i USA.

Imorgon är det Veterans Day och skolorna här är stängda. Lill-Skruttan ska få vara hos en kompis på förmiddagen så jag kan jobba då. Sedan ska jag hämta henne samt en annan av hennes kompisar ett par timmar. Och så tar en pappa över de sista timmarna då jag återigen har en telefonkonferens. Pussel och Pyssel. Men det går. Puh!

I övrigt har vi haft en mysig helg. Både gårdagen och idag. Igår var en lugnare dag med lite lek ute i det sköna men lite kyliga höstvädret. Idag var det födelsedagskalas och sedan har vi pysslat lite här hemma. Känns helt overkligt att vi redan om en vecka kommer att befinna oss i Sverige! Men den nedräkningen har såklart också börjat på allvar nu. Även om jag känner att den här kommande veckan är såpass intensiv att jag nog inte kommer att inse den förestående resans närhet förrän tidigast på torsdag...

7 kommentarer:

ExPIAtriate wife sa...

Vad harligt med nedrakning till Sverige, forstar att ni langtar men att det ocksa blir lite overkligt mitt I allt annat!
Harligt att det gatt bra for M ocksa och vilken sot kalender Lill-Skruttan gjort!
Kram!

eastcoastmom sa...

Vilken gullig nedräkningskalender!

Annika sa...

JUST det. DET är visst Veteran's Day. Här är det skola som vanligt idag, faktiskt.
Peter jobbar som alltid, så för mig är det vardag. Lustigt att bara vissa skolor har öppet idag, som vi. Tror de flesta i DC-området har stängt.

SÖT kalender.
OCH snart Sverige.
Hur länge ska ni stanna?

KRAMAR!!!!!

bettankax sa...

Gillar kalendern. Bra att ha överskådlig koll;)
Tänk att man nästan alltid får ihop det där vardagspusslet även om man inte riktigt fattar hur det ska gå till, innan man är där.
Välkomna till Sverige:)
KRAM!!

Steel City Anna sa...

Vad gulligt. Verkar vilja ha struktur på saker och ting. Bor kanske en liten forskare därinne :)

Desiree sa...

Skönt att det ordnat sig med jobb och telefonkonferanser även om det blivit en hel del pusslande. Kul att det gått bra för M och att det verkar vara både en givande och trevlig konferans. Perfekt med en lugnare helg med fint väder och lite pyssel.Tiden här innan ni far till Sverige kommer säkert att gå i ett nafs. Jag hoppas ni får det både superskönt och supernice på alla sätt i Sverige med familjen.
Kram!

Liz sa...

Sot liten kalender, det var ju ocksa inte sa manga dagar, sa intresset hinner ju inte avta direkt!

Tekniken ja, vad gjorde man utan den. Mina barn ar vana att saga godnatt och prata lite med pappa innan laggdags via skype, han jobber ju mest natter sa det ar skont att han atmindstane ar lite mer narvarande vid tekniken.

Sa roligt for er att ni ska till Sverige snart, ar mycket avundsjuk, da ju ni ocksa ska traffa lillkusinen! Har fick ju barnen ocksa en liten kusin i oktober, men henne far vi inte traffa forren forhoppningsvis nasta sommar...:(

Ha det jattebra och en fin vecka!
Stora kramar!