fredag, november 22, 2013

Sverige

Ledsen att jag helt lagt bloggen på is de senaste 10 dagarna eller så. Men förra veckan var så stressig att bloggen inte alls hanns med efter tisdagsinlägget. Det var stormöte på jobbet, sedan parent-teacher -konferens och så packning och förberedelser inför Sverigeresan. Den som vi påbörjade i fredags eftermiddag. Alltså förra veckan.

Nu har vi varit här i ca en veckas tid redan. Vi har hunnit med en hel del men samtidigt haft tid att bara ta det lugnt. En rätt bra balans denna gång tycker jag det blivit. Vi har träffat vänner (även om man alltid träffar alltför få och det blir alltför kort), hunnit besöka Junibacken, Kulturhuset och Tom Tits Experiment. Hunnit flanera lite i Stockholm och även i min hemstad. Besökt vår gamla lägenhet och nostalgiätit pizza på "vår" gamla pizzeria. Druckit julmust och ätit svensk mat vi saknat. Fikat. En vecka här. Halva Sverigesemestern i stort sett. Vår vecka hos mamma går mot sitt slut. Nu återstår en dag här och sedan bär det av söderut. Till Skånefamiljen där nya kusinen väntar! Ska se om jag kan blogga lite mer, men hittills har jag känt att nuet här fått ta i stort sett all min tid och energi. Något som varit väldigt skönt. Bloggen har därför fått vila.

Eventuellt fortsätter bloggtorkan ännu ett tag. Men självklart återkommer jag så småningom. Tills dess önskar jag alla (i förväg) en fin Thanksgiving samt en mysig Första advent!

6 kommentarer:

olgakatt sa...

Ses på onsdag!
Kramkram!

Desiree sa...

Ta det lungt nu och njut av din semester i Sverige. Har full förståelse för att du inte hinner blogga just nu. Du hade fullt upp precis innan ni stack också så då är det helt rätt att låta bloggen vila lite.
Underbart att höra att ni har det bra och njuter för fullt av både godsaker, vänner och familj. Jag hoppas ni får det underbart i Skåne också.
Kramar!

Steel City Anna sa...

Låter skönt. Härligt med svensk pizza och julmust :)

Annika sa...

Låt du bloggtorkan råda medan du är i Sverige.
Jag själv brukar tycka det är så skönt att koppla bort bloggen då man är hemma. Bara leva här och NU!
SÅ fortsätt att NJUTA av Sverige!
Stora kramar!!!

Martina sa...

Njut av familjen, Sverige och allt annat härligt under er semester!
Stora kramar

Liz sa...

Ville titta in och onska dig och din familj en fin Thanksgiving! Hoppas att ni fortsatter att njuta av er Sverige semester och att ni inte kommer fa vader problem med flygen nar ni ska resa hem...
Stor kram!