tisdag, november 12, 2013

Tisdagstankar

Jag hade ju tänkt vara lite mer positiv här på bloggen. Sluta gnälla. Hm, det går inte så bra känner jag. För jag är trött trött trött. Känner mig helt urlakad. Och då är det ändå bara tisdag. Plus att jag lagt mig tillsammans med Lill-Skruttan i stort sett varenda kväll sedan M åkte. Inklusive helgen. Hej var tog sena, roliga eller mysiga lördagskvällar vägen?! Alltså har jag somnat vid 21-tiden sedan i fredags. Trots detta. Ändå. Trött.

Jag kan bara säga detta - Alla ensamstående föräldrar är mina hjältar! Att ha fullt upp på jobbet. Och samtidigt försöka fixa allt hemma. Utan hjälp. Vare sig praktiskt eller som någon slags hejaklack. Jobbigt. Skolan stängd (igår) med pusslande med två andra olika familjer för att få det hela att gå ihop. Ändå alldeles för lite tid för att hinna det jag borde på jobbet. Idag, äntligen en hel skoldag. Vilket inneha en hel jobbdag. För mig. Tack för det! Efter en förmiddag av möten försökte jag jobba ifatt. Samt förbereda för morgondagens viktiga möte. Imorgon ja, då blir det till att dra upp Lill-Skruttan i ottan. Måste vara hos hennes kompis innan halv sju. Helst. Jag vill försöka lämna staden innan sju. För att "säkert" hinna till mötet som börjar 8. Sedan måste jag köra hemåt i hyfsad tid också så jag är säker på att hinna hämta henne i tid. Känns som om de senaste dagarna varit en konstant jakt på tid.

Det som oroar mig mest just nu är dock min mage. Jag har ont i magen. Började i eftermiddags och det har inte blivit bättre. Fasiken fasiken fasiken! JAG HAR INTE TID MED NÅGON J*VLA MAGBACILL NU!!!!!! Och hör se'n!

Men sedan. Imorgonkväll. Sent visserligen men ändå. Då kommer han äntligen. Min Riddare!

8 kommentarer:

Desiree sa...

Så skönt att M kommer hem i morgon så att du får hjälp och avlastning. Klart man får klaga och beklaga sig. Jag tycker du gör en gigantisk insats som ändå fixat dessa dagar själv med allt pusslande, pendlande, hämta och lämna och allt annat. Guldstjärna till dig. Inte konstigt att du är helt slut då du ska upp i ottan, jobba heltid, hämta, fixa middag, och sedan oro inför pusslande och att hinna med allt. Kanske också magontet beror på stress/oro. Jag hoppas det går över och blir bättre nu när M är hemma snart. Jag tycker du är strong och superduktig.
Styrke kram!

Anna, Fair and True sa...

Nu är det inte lång tid tills han kommer hem igen och ni blir två! Eller tre med E såklart. Men två som kan pussla. Inte bra med ont i magen, det kan ju vara pga stressen, tecken på att du borde ta det lugnt men ibland kan man ju tyvärr inte det. Men snart är det ju semester för er! kram!

Annika sa...

Styrkekramar till dig, bästa Saltis.
Du har det lite tufft nu med mkt jobb, skolan, pusslande etc.
SÅ skönt att M kommer hem igen nu. Ja jag vet, n
r K var liten reste Peter mkt i jobbet. Eller jobbade mkt sena kvällar. Jag vet att jag ibland kände mig som singelmamma.
OCH jag håller med, vilka hjältar alla singelfldrar ÄR!!!
Magen kan nog vara stress.
HOPPAS innerligt att det känns bättre idag.
JAG tycker också att du är superduktig. Önskar att vi bodde närmare så att jag kunde rycka in lite.
Kramar!!!!

eastcoastmom sa...

Du får förlita dig till micron för matlagning. Som våra hyresgäster i CT, micron gick sönder förra veckan och de behövde en ny samma dag typ, för de lagar INGEN mat hemma... Det kändes väldigt amerikanskt.
Tänker på dig!!!

Martina sa...

Styrkekramar till dig!
Hoppas att det inte är sa farligt med magen och att du slipper magsjuka. Kanske är det stres?

Jag förstar att det inte är enkelt att fixa allting "själv". Men hoppas att det ända kommer att ga bra för dig. Och snart är det ju semester pa gang!
Kramar

Josefine sa...

Det är nog all stress som satt sig på magen. Hoppas det lugnar ner sig när maken kommer hem imorgon.

Jag har alltid barnens mormor som ställer upp när jag behöver hjälp med barnen. Förutom skolan jobbar jag extra lite kvällar, och det hade jag inte klarat utan henne.

Liz sa...

Hoppas magen ar battre, och att det kanns allmant lattare idag. Nar stressen satter in och i kombination med dalig somn etc sa blir det ju latt magen som tar stryk. Det ar inte latt att vara singelmamma och att vara den som har huvudansvaret for att fa det att funka, skont att din man kommer hem ikvall och att du far lite avlastning igen, plus att ni aker till Sverige om ett par dagar!!!! Se ljuset i tunneln....:)
Skont att du/ni har ett sa bra fungerande natverk med andra foraldrar och vanner, guld vart!!

Stor kram och klapp pa axeln...

ExPIAtriate wife sa...

Sander massor av kramar! Du ar fantastisk som jobbar, pusslar med hamtning och lamning for att allt ska ga ihop. Inte konstigt att du ar trott! Det ar kanske all stress som satt sig pa magen? Hoppas det blir battre nar M kommer hem och du far lite avlastning igen.
Jag haller med att ensamstaende foraldrar ar fantastiska. Hur de far allt att ga ihop. Anda skont att ni kan fa hjalp av andra foraldrar och grannar.
Manga kramar!!!!!!