torsdag, november 28, 2013

Happy Thanksgiving från Sverige!

Ville mest önska alla som firar den amerikanskas av alla amerikanska högtider en riktigt fin sådan. Vi är ju i Sverige så vi firar inte alls på samma vis som vi gjort de senaste åren, men vi får ju nu på sätt och vis fira så som de flesta amerikaner gör - med FAMILJEN! Vi har fortfarande ett par dagar kvar här med Skånefamiljen innan det bär av hemåt igen. Och vi är så tacksamma över att vi kunnat ha en så fin tid i Sverige nu. Årstiden till trots har det varit en och en halv vecka fylld av värme, mys och ljus. Först hos mamma och så nu här nere i Syd.

Idag kommer vi fira Ms födelsedag. Överraskning väntar oss. Vi vet bara att vi ska åka iväg alldeles strax men vi har ingen aning om vart. Spännande!

För att avsluta detta inlägg (troligen blir det inte så många fler förrän jag är tillbaka hemma igen) vill jag lägga ut två bilder från vår tid här i Skåne. Först en bild från då vi hälsade på hos GammelMommo. Tre generationer tillsammans. Fint. Och sedan en på de två Kusinerna! Vi har så mycket att vara tacksamma för. Så återigen Happy Thanksgiving till er alla!
7 kommentarer:

Miss Marie sa...

Mysigt med Sverige! Härligt att få träffa så många i familjen!

Emma sa...

Underbart att få en riktigt familjeinjektion till Thanksgiving och inför kommande julfirande. Ha det så bra de sista dagarna så "hörs" vi när ni är tillbaka i NYC!

KRAM

Desiree sa...

Happy Thanksgiving till er Saltis och njut till fullo av era sista dagar med familjen i Sverige.
Kram!

Suzesan sa...

Happy Thanksgiving till er. Njut nu av Sverigebesöket;

Stor Kram
/Susanne

Lotta sa...

Happy Thanksgiving i Sverige!!!

Låter som ni har det jättebra, härligt!

KRAM

olgakatt sa...

Två veckor bara rusar iväg - fråga mig, jag veet! Fick en bild nyss från kalaset jag just missade i Ca. Men man kan ju inte vara på två ställen samtidigt.....

ExPIAtriate wife sa...

Happy Thanksgiving! Kan val inte bli battre an att fira med nara och kara hemma!
Vilken sot bild pa Lill-Skruttan och lillkusinen! Later som ni haft en harlig vistelse hemma!
Kram!