torsdag, augusti 28, 2014

Träff med Trillingnöten i Central Park

I tisdags var det äntligen dags att få träffa min bloggkompis Trillingnöten igen. Vi har setts ett par gånger förut men det var ett tag sedan vi sågs och hade tid att verkligen prata. Senast vi träffades var på Midsommarafton, men då blev det mest ett lite snabbt återseende och vi bestämde då att vi bara måste få till en träff senare under sommaren. Och nu blev det äntligen av.


Den här gången sågs vi i Central Park. Det är lite extra roligt eftersom hennes barn är mer eller mindre exakt ett halvår äldre än Storasyster respektive Lillebror. Just nu är ju Lillebror lite för liten för att uppskatta detta, men inför framtida träffar är det roligt att veta att både han och Storasyster har jämngamla kompisar. I början var tjejerna lite småblyga och kände av varandra lite sådär på avstånd. Men det gick inte så lång tid innan nyfikenheten och viljan att leka och lära känna varandra tog överhanden och snart sprang, klättrade och skrattade de tillsammans. Jätteroligt! Det var full fart. Här kan ni läsa Trillingnötens inlägg från dagen.

Ganska snart drog tjejerna iväg en bit och satt och fikade för sig själva. Vi fick veta att detta var deras camping site och de satt och grillade utanför sitt tält. Fantasi har de gott om helt klart! Efter denna camping var det dags att "spionera" på andra i parken och det roade de sig med ett bra tag...

Småbröderna bekantar sig med varandra

Jag och Trillingnöten satt med våra småpojkar och pratade på varsin picknickfilt. Killarna fick även de "säga hej" till varandra men i och med deras låga ålder var det såklart lite mindre rulle på deras lek. Jag har ju följt Trillingnöten på hennes blogg i flera år och vi har som sagt setts ett par gånger förut så det var verkligen kul att få snattra på om ditt och datt.

Efter ett tag drog vi vidare till en av lekplatserna på västra sidan av Central Park. Adventure Playground. En av våra favoritlekparker här. Här lekte tjejerna i "vattendelen" av lekparken och hade hur roligt som helst.

Det var en mycket varm dag med närmare 30 grader och sol så att svalka sig i vattnet var poppis. Storasyster ville inte byta om till vattenkläder...

... så det blev istället vattenkläderna på när vi gick hem genom staden

Det är så otroligt grönt och fint i Central Park nu!

Cykeltaxis på bron

Och så Balto

Nu hoppas jag att det inte dröjer alltför länge innan vi kommer kunna träffas igen. Det är så roligt att Trillingnöten flyttat hit till NYC tycker jag. Lite extra roligt tyckte vi båda det var att tjejerna lekte tillsammans på svenska! Det hoppas vi håller i sig. 

3 kommentarer:

Kattas Betraktelser sa...

Underbart! Såg att ni träffats och tänkte, wow, två av mina bloggvänner som jag följt genom åren och nu är ni föräldrar till underbara barn och träffas. Härligt! Kram

Annika sa...

ROLIGT!!!
Och ni bor ju relativt nära varandra också! SÅ KUL att kiddsen lekte på svenska.
Ska läsa vad Trillingnöten skriver också!!
Kramar!!

Desiree sa...

Trevligt att träffas i parken och så praktiskt så att barnen kan springa omkring och leka. Vad kul att tjejerna lekte bra tillsammans på svenska också.
Kram och trevlig helg.