tisdag, september 02, 2014

Labor Day Weekend

Vi har haft långhelg här. Och under tiden har vi gått från augusti till september. Från sommar till höst. Iallafall enligt kalendern. Fast rent vädermässigt har vi fortfarande högsommar. Ja till och med varmare nu idag första september än vad vi haft här under juli o augusti. För idag har det varit otroligt hett och FUKTIGT! 93% luftfuktighet i morse!

Vi har spenderat helgen tillsammans med kära vännen Taina och hennes härliga familj. Hemma hos dem i Connecticut. Men mer om det besöket senare. För vårt internet som dog för ett par dagar sedan har fortfarande inte återupplivats, därav bloggtystnaden den senaste tiden. Surfning nu sker endast med mobilen och utan wi-fi. Vi hoppas att vårt kära nät snart ska komma åter. Tills dess blir inläggen korta och utan bilder....

2 kommentarer:

Millan sa...

Harligt med langhelg och sarskilt harligt att ni fortfarande har sa fint vader! Jag sag den gulliga videon du lagt ut pa FB fran besoket med Taina och hennes familj :-).

Nu har jag nog snart last ikapp de senaste veckornas inlagg. Jag la som vanligt ner bloggvarlden lite under semestern i sverige och sedan vi kom tillbaks till Bristol har vi haft hacken full av vindsbygget som vi nu ar mitt uppe i. Jag har antligen tagit mig tid att blogga om det ocksa for jag tanker att det blir skoj att se tillbaka i framtiden och se hur det sag ut innan och under tiden.

Kram!!

Desiree sa...

Underbart att få en liten weekend resa och få chansen att hälsa på Taina med familj. Såg lite bilder via FB och Insta. Ser ut som ni har haft det toppen tillsammans och att flickorna lekt och haft riktigt kul ihop. Hoppas det ordnar sig med internet snart. Man känner sig så handikappad då internet inte funkar som det ska.
Kram!