lördag, november 15, 2014

Bästa julklappen

Ja, årets bästa julklapp kommer lite tidigt. Redan imorgon närmare bestämt. Vi ska nämligen få träffa våra älskade vänner Familjen K! De reste hit i fredags från DC och är alltså här i trakterna för ett 80-årsfirande. Så nu är det bestämt att vi kommer att ses utanför NYC. En lunch. Tillsammans. Helt fantastiskt känns det att vi kommer kunna få chansen att träffas innan vår flytt! Det hade vi aldrig vågat hoppas på.

Storasyster deklarerade glatt att hon "Imorgon ska ha en lunch date med sin pojkvän". Och jag fick veta via email från "pojkvännens" mamma att han stolt berättat för sin 80-årsfirande farfar "I´m seeing my girlfriend on Sunday!"Hur gulligt är inte det.

7 kommentarer:

Gretas Gotland sa...

Åh, sötaste! ♥

Desiree sa...

Underbart, ha en toppendag.

Taina sa...

Hahahahaha! Vad gulligt!!

Snart ses vi!

Kram, kram

bettan sa...

Alldeles underbart!:) Gulligaste paret.
All lycka till med flytt och allt där hör till. Ser fram emot att lära känna San Diego med omgivning via dina ögon och text.
Tack för alla guidade turer under åren i NYC.
KRAM!

Syster i söder sa...

<3

Fröken L sa...

Vad söta de är!

Kram Linda

Suzesan sa...

Åhhh sötaste gulligaste. Men tänk om de träffas i framtiden och ändå....men så härligt. Första kärleken redan. Min dotter hade en sådan pojkvän i den åldern han bodde på tredje våningen och på MÅNGA morgnar så låg det små kärleksbrev inkastade i brevinkastet. Utklippta hjärtan. Jag sparade några som minne, så de har setts som vuxna för skojs skull fast de inte setts på HUR länge som helst och nu är de bästa vänner.

Kram
/Susanne