måndag, augusti 13, 2007

Dubbel eller enkel?


Jag ska få besök. I höst ska en av mina allra bästa vänner komma hit och hälsa på! För andra gången! Jag längtar redan. Hon berättade det för mig för ett tag sedan. Att hon planerade ett New York besök, och ville veta vilka datum som passade. Sedan nämnde hon att även en annan av mina allra närmaste vänner kanske kanske kanske kanske skulle komma hon också. Jag blev så OTROLIGT GLAD!!!!!!! Tänk. Dubbel Jackpot!!! Två av mina bästa vänner. På besök. Samtidigt! Jeho!!! Det är ju inte var dag man kan sitta och le fånigt för sig själv och fundera på allt skoj man ska göra tillsammans med sina supervänner...

Jag vet att man inte ska göra så, men jag har en sådan otroligt dålig vana att börja "planera" och liksom "se" saker och ting i mitt huvud när det är något jag ser fram emot. Och aldrig lär jag mig att man inte ska göra så heller. För det är så lätt att bli besviken när saker och ting inte alls blir som man tänkt sig.
Sedan jag pratade med min kompis L, så har jag redan spelat upp en hel massa scener i min hjärna. Allt som vi ska göra när hon och min andra kompis E kommer och hälsar på. Först och främst bara hur glad jag kommer vara av att se dem! Sedan allt vi kommer att göra tillsammans. Goda färgglada drinkar vi kan sippa på. Mysiga restauranger vi ska besöka. Promenader vi ska göra i sta'n. Och kanske framförallt allt som vi ska prata om. Det är ju så mycket jag vill veta och höra om; vad som hänt i deras liv sedan vi sågs sist. Och sedan är det ju (som vanligt) så himla mycket jag vill dela med mig av till dem också.
Ja, på den vägen var det. Mitt huvud var liksom fullt av glada "oj-vad-roligt-vi-ska-ha-det-tankar".

Men för ett par dagar sedan när jag pratade med L igen så visade det sig att E kanske inte alls kommer att komma. Det hade dykt upp lite andra projekt som gjorde att hennes resa hit inte var lika självklar längre. Ojojoj, vad det kändes ledsamt. Tror inte det var förrän jag fick reda på detta som jag verkligen insåg hur mycket jag sett fram emot hennes besök. Självklart är jag fortfarande superglad över att L ska komma, men på något underligt vis så hade jag ju ställt in mig på "Dubbeljackpotten" och då känns det ändå på något vis ledsamt att återacklimatisera sig till en "enkeljackpott".
Jag hoppas självklart fortfarande på att det kanske kanske kanske kanske blir en "Dubbel" ändå till sist.

Så om du ser detta E
- Kanske kan du tänka över detta igen??? Kanske kan du till och med fundera på L's och mitt förslag angående resan. För det är helt ärligt bara ett otroligt superegoistiskt förslag. Allt för att vi inget hellre vill än att få uppleva New York tillsammans med dig!!!!!!!! Och särskilt för mig så skulle det verkligen betyda alldeles oerhört mycket! Så pliiiiiiiiis, lova att du iallafall ger det en ärlig chans och funderar på det hela en gång till....! Minst.

6 kommentarer:

Anna sa...

Jag ska börja spela på triss sedan kommer jag...
puss

Saltistjejen sa...

Låter bra! Men varför inte Lotto? Eller Travet?

Jag väntar.... :)

Camiseta Personalizada sa...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada.If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).

Anna sa...

ja en harry boy kanske vore grejen, eller 13 rätt för då fårjag både pengar och en t-shirt -samt respekt.
du har en spansk kompis...
kram
Anna som i Anna Birgersdotter
Weekend is here yeah stir the pot

Saltistjejen sa...

Anna,
jag tycker du ska byta nick till Författar'n!!!!!!!!! :)

Linda sa...

Vad roligt för dig att dina bästa vänner kommer, det finns väl inget roligare än att träffa sina bästa vänner! Då blir det väl en hel del att prata om :-) Allt som hänt i era liv mm...jag hoppas att ni få det JÄTTE roligt och många fina minnen!!!