torsdag, augusti 30, 2007

En riktig Miss?!


Haha! Veckans mest spelade Youtube-video samt vårt givna samtalsämne. Varje lunch. Och även lite däremellan.
Man kan inte låta bli att förundras lite faktiskt. Frågan är väl egentligen ifall man ska skratta eller gråta? Fast skratta är definitivt roligare!

http://www.youtube.com/watch?v=qQdhMSEqhfg

7 kommentarer:

Mumin sa...

Helt otroligt!
Man baxnar ju. Ordet Bimbo har plötsligt fått ett "ansikte"! :D

Annika sa...

Jag såg det där hos en annan bloggare också.
RIKTIGT läskigt!! Snacka om att snärja in sig...
Huamig!!

Thy sa...

Hehe, helt otroligt. Var hittar de dessa människor? Här i Kanada så gick ett program för ett tag sedan som hette "Talking to Americans" eller något liknande som också bjöd på halsbrytande uttalanden.

Anna sa...

Det roligaste är vilken kreativitet som frodas i hennes fotspår. Kolla in quietlibrary på youtube och se deras filmer som de har gjort själva, bäst är den där de låtsas vara hennes föräldrar som stolta står vid sidan av. Sök också på Bush och se alla hans fantastiska felsägningar, det är ännu roligare att se hur han gravallvarligt säger "I know that man and fish can coexist peacefully" än att läsa det.
:)
AnnaB2

Anna sa...

Jo Jay Leno har ngt som heter Jaywalking där TVkameran besöker colleges och amerikanarna på gatan och frågar så där normala frågor. Typ "Bor du ovanför eller under ekvatorn"
-Öh, above, no below... Below!
Eller var ligger Kairo
-Well you drive down this street and then turn left and keep going.
Man undrar ju vad de faktiskt pysslar med i amerikanska skolorna. Det är som om man undrar ifall Ramones video "rockandroll highschool" är en dokumentär snarare än en gullig tonårsrevolt. Finns också att se på youtube, ganska kul.
AnnaB2

Anna sa...

Min personliga favis version av miss south carolina

http://www.youtube.com/watch?v=RQc6oBCuDXk

Saltistjejen sa...

Hahaha! :D