onsdag, maj 06, 2009

I huvudet på en mus

Tja, vad finns egentligen i huvudet på en mus??? Våra katter har definitivt försökt sig på lite hjärnkirurgi på denna lilla mus. Men det som kommer ut verkar mest likna tomtens skägg...


Här är maginnehållet på en annan. Stackarn. Han har definitivt sett sina bästa dagar.


På tal om katterna så var lekte Tazo i badrummet inatt så att duschdraperiet hängde utanför badkarskanten. Detta gör att vattnet formligen forsar ut på badrumsgolvet när man duschar. Och här finns ingen golvbrunn i badrummet vilket resulterar i att allt vatten rinner ut över tröskeln under badrumsdörren och in i sovrummet. Så i morse när M dushade och jag steg upp ur sängen klev jag rakt ner i en pool. Inte kul!!!!! Det blev till att slänga handdukar för att försöka suga upp det värsta så snabbt som möjligt. Men vattnet hade ändå lyckats sippra in under våra byråar och faktiskt hela vägen genom väggen och ut i vardagsrummet. Ibland förstår jag verkligen inte hur amerikanska byggnader är konstruerade??? Jaja, översvämningen är nu ett minne blott och jag hoppas att det inte resulterar i mögel eller annat otrevligt.
Fasiken! Ibland blir man bara sååååå trött!!!

Nu ska jag till ytterligare ett nytt labb. Det labb som jag ska samarbeta med. Idag blir det till att börja labba lite där eftersom det är bråttom att komma igång med vissa saker innan deras labbtekniker går på semester (vilket hon gör nu på fredag). Så det blir förmiddag i "nya" labbet, sedan blir det en dagisvisit och på eftermiddagen blir det en obligatorisk kurs i labbsäkerhet som jag måste gå som nyanställd. Hoppas att ni alla får/har en bra onsdag!

16 kommentarer:

Taina sa...

Ajajaj då! Inte kul. En annan hade nog heller inte dragit på sig badkläderna och hoppat högt av glädje precis. Speciellt en tidig morgon då tiden ändå är så knapp i en småbarnsfamilj.
Kramen!

Saltistjejen sa...

Nej ibland blir man bara såååå irriterad på katterna!!! Men så kommer de förbi, tittar sådär supersött på en och då smälter man igen.... Men denna mrgon var lite väl mycket ändå tycker jag, hm....
Kram!

m i t sa...

Har jag fel om jag tror att M oxå fick en kommentar om att vara litet uppmärksam på hur draperiet hänger? Men han är ju morgontrött......
O och S hälsar att dom oxå får arga blickar emellanåt. O kissar på överkast (ingen fara, plastad frotté, vi har lärt oss) S välter krukor som ibland går sönder - synd när det är Östasiatiska Muséets celadondito. Men att gräla på en katt är kontraproduktivt! Lika bra att förlåta med en gång....
Mjau!

Saltistjejen sa...

mit,
haha jo det blev en liten kommentar.... Fast inte så sur sådan eftersom det ju inte hjälper. Vi kan alla göra misstag och gjort är gjort. Så det är bättre att fokusera på att rätta till det hela. Och det gjorde vi.
Och näe kissarna kan man skälla lite på men det är som du säger inte riktigt lönt ändå. :-)
Kram!

Desiree sa...

Det var ett rejält bus de kommit på dina kära katter. Jag förstår att detta ställde till en hel del för er. Spännande med nya labbet du ska till idag. Hoppas det funkar bra och att de är riktigt trevliga där. Hur länge ska du vara där eller är det bara kortare stunder du ska vara där?
Söta leksaker till kissarna de där mössen. Hoppas de håller sig till dessa framöver och inte håller på något mer med dushdraperiet.

Mia sa...

Stackars möss! :-) Åj, usch, inte kul med vatten som tar sig till ställen där man absolut inte vill ha vatten! Hur går det på nya jobbet? Kram!

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja det är främst Tazo som busar. han är ju fortfarande så liten! Jag kommer göra det mesta praktiska på det labbet faktiskt. Iallafall nu i början. Sedan får vi se hur tiden och jobbet kommer fördelas.
Kram!!


Mia,
haha nej mössen får nog inte vara med o leka längre...
Och det är roligt med nya labbet. Känns skönt att börja komma igång lite igen!
Kram!

Sporty Spice sa...

Ja, här hemma ser leksaksmössen lika illa ut. Ibland undrar jag om Grizzly och Selma har verktyg typ sax och skalpell. =)

Irriterande med översvämning, särskilt på morgonkvisten. Och ja man undrar ju hur amerikanerna tänker då de bygger hus. I dag var jag på jakt efter våtrumsfärg till badrummet och det visste de knappt vad det var i färgbutiken. "Oh no, you use regular paint for that" sa de bara. Suck ...

Saltistjejen sa...

Sporty Spice,
haha ja man kan ju undra ibland...! :-)
hm, nej här har de också målat med vanlig färg i badrummet tror jag. För nu börjar den flaga.....
Hm, tycker detta emd just hus och hur man ska bygga, renovera etc på ett BRA vis inte allshåller samma standard här som iS verige. Men det kanske mest är här i NYC där folk faktiskt kan tänka sig att bo i "råtthål" bara för att få bo på Manhattan eller i ngn av stadens "bättre" boroughs...???
kram!

Annika sa...

OJ oj...det var misshandlade möss...
Kära leksaker, antar jag.
Amrishusen lämnar mkt på önskelistan---snygga, men dumt planerade.

hoppas ni har lite bättre väder än vad vi har härnere i DC...Just rain...for now, at least...

KRAM!!!

Saltistjejen sa...

Annika,
tja vädret här har varit väldigt dåligt senaste ska jag säga veckan ungefär. Regn nästan varje dag. Ganska kyligt. Men kanske återvänder det fina vädret nästa vecka??
kram!

Anna, Fair and True sa...

Haha, skrattade åt dina mössbilder och -kommentarer! :) Antar att M var ganska trött på morgonen och då kan man bli förlåten :)
Hoppas det andra labbet har lite roligt folk!

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
hm, jo han ar valdigt morgontrott sa han hade nog noll koll pa duschdraperiet.
Sjalvklart ar han forlaten fast parkettgolvet har fortfarande en ratt konstig "bula"....
kram!

Jemayá sa...

Katter tycks vara sig lika både här och där :) och kattleksakerna lika svaga överallt - köpte möss att leka med till mina, men på nolltid fanns bara en plastklump kvar och massa med trasslig tråd :(. Det var inte så kul med vattnet...låter verkligen som dålig planering att det ska kunna gå så! Hoppas det hastigt torkar och det hela glöms bort! kram

Saltistjejen sa...

Jemaya,
ja jag tror att katter ar jsut sa - irriterande ibland men mest bara saaaa harliga!!!! :-)
Nej vi far se hur det gar med golvet. Jag hoppas att bulan ska lagga sig snart iallafall. Nar det torkat ur ordentligt udner parketten.
KRAM!

Anonym sa...

This is my first post I'd like to congratulate you for such a terrific made site!
thought this is a nice way to introduce myself!

Sincerely,
Robin Toby
if you're ever bored check out my site!
[url=http://www.partyopedia.com/articles/mothers-day-party-supplies.html]mothers day Party Supplies[/url].