fredag, maj 29, 2009

Vill bara snabbt inflika...

... Jag mar bra idag!
Ingen vark i kroppen. Inte den dar otroliga trott- och mattheten jag kande igar.
Skont!!!
Igar var det dock nagot som inte stod helt ratt till i kroppen. Men jag lyckades sova bort det. For sov det gjorde jag. Hela dagen. Som en stock. Efter att varit upp en stund pa morgonen gick jag och lade mig. klockan var ungefar 11 tror jag. Sedan vaknade jag knappt pa hela dagen. Vet att M var hem ett par ganger och kollade till mig lite. Men i stort sett sov jag. Tungt och djupt. Vaknade mer ordentligt vid 16.30-tiden nar M var hem igen en stund. Da gick jag upp. Lite smaseg. Fortfarande lite stel i kroppen, men efter en hel dag i sangen vet man ju inte om stelheten beror pa just detta.

Somnade sedan min vanliga tid efter midnatt och sov hela natten. Inga problem med somnen trots att jag agnat nastan 6 timmar att att sova under dagen. Sa nagot var ju helt klart pa gang i min kropp.
Men det spelar ingen roll. Nu mar jag bra igen! Och jag ar sa glad for det!!
For det innebar att vi kan fira var 10-arsdag ikvall som planerat! Det ser jag fram emot!!!

Nu ska jag jobba vidare.
Och ja, anledningen till att det inte finns nagra "svenska bokstaver" i detta inlagget ar att jag skriver det fran jobbet. Med amerikanskt tangentbord.

13 kommentarer:

Suzesan sa...

Grattis på er tioårskväll Saltis. Hälsa Grattis till M med.

Vilken tur du är bättre. Jag brukar också sova mycket när jag är på väg att bli dålig eller att kroppen bara är ur form.

Nu ska jag läsa de andra inläggen neråt:)

Ha en härlig underbar pingsthelg.
Kram
>/Susanne

Camilla sa...

Hej, läste att du gillar Roslund & Helsströms böcker. Tänkte bara passa på att en ny precis har kommit. Den heter Tre Sekunder.
Har inte läst den ännu så jag kan tyvärr inte ge dig någon åsikt. Men de brukar ju vara bra.
Ha en trevlig kväll

Camilla

Desiree sa...

Åh toppen att du mår bra nu när ni ska ut och fira. Hoppas att ni får en supertrevligkväll. Den där resturangen verkar vara helt underbar. Kommer jag till NY är det klart den jag skulle vilja besöka. Då var det nog så att du var rejält trött och kroppen saifrån. Du behövde SÖMN. Det var helt rätt att stanna hemma och sova en dag. Ha det underbart som sagt ikväll :-)

Kram
Desiree

Saltistjejen sa...

Suzesan,
tack!!!
Ha en riktigt skon pingsthelg du med!!
Maste erkanna att jag inte mindes att det var just pingst...
kram!!

Camilla,
tack for tipset!
jag sag det haromdagen pa ngn site. Vi far se nar man far tillfalle att lasa den. kanske blir det inte forran den kommer pa pocket...? Ibland vantar jag tills bockerna kommer pa pocket for att det ar enklare att skicka alt frakta dem hit da.
Kram!!

Saltistjejen sa...

Desiree,
tack! Ja jag behovde nog somn. Tror fortfarande det var ngt mysko pa gang i kroppen, men att jag kasnke kunde stoppa det med att sova. har gjort sa forr ibland och oftast brukar det lyckas hyfsat.
och om du oC kommer till NYC ska ni absolut ta och besoka Spice Market. Tror ni skulle gilla den mycket! Bade mat och inredning!!! :-)
Kramar!!

nika sa...

ha en skön helg

Ann sa...

Grattis på 10-årsdagen. Herregud vad tiden går... Ha det nu supermysigt ikväll. Stor kram från oss

Anonym sa...

Vad skönt att höra att du mår bättre! Det hade ju varit tråkigt om ni varit tvungna att ställa in 10-års jubiléet!
Njut av restaurangbesöket och ha en härlig helg!

Millan sa...

aha sa ni har tio ars dag i ar ni ocksa!! 99 var uppenbarligen ett bra ar att traffa sin partner :-). Grattis och hoppas ni far en fin kvall!!
Skont aven att du mar battre!!

Det dar med namn ar intressant tycker jag! Och nagot som man nog kan diskutera hur mycket som helst. Det ar ju ett amne dar smaken verligen ar som baken och nagot somlater toppen for en person later hemskt i nagon annans oron. Och visst ar det sa att det blir valdigt mycket svarare nar man ar gravid for da plotsligen ar det ju en riktigt person som ska ha det dar namnet...
Vad lustigt att det ar sa att man har 2 namn i USA. Det dar med att man ar lite overklass eller white trash om man ger fler ar lite likadant med efternamn i england. Man ser sallan eller aldrig dubbel efternamn hos folk i 'medelklassen'. Skumt!

Nej nu maste jag ga och lagga mig.. Kram!! Och ha en jatte trelvlig helg.

Marianne sa...

Grattis på tioårsdagen! Hoppas ni får det riktigt mysigt i kväll. Eller vänta nu, är jag en dag efter? Vilket som, GRATTIS!

Tur att du blev frisk, det kanske bara var alla spänningar efter att ha börjat på nya jobbet som behövde sovas bort?

Vi firar 10-årig bröllopsdag snart.

Kramar!

Saltistjejen sa...

Nika,
tack!!!


Ann,
javisst springer tiden iväg!
Kraaam!


Petchie,
ja det var verkligen en 1-dags-grej det där. Konstigt men iband kan man verkligen bromsa eller hindra at bli sjukar om man stannar i sängen och sover. :-)


Millan,
ah så du och Ben träffades också -99 alltså!! :-)
Och ja det där med namn ja. Vi kände ju mycket mer press på oss när vi valde namn till Ella än när vi skulle komma på namn till katterna. Även om det också kändes viktigt. MEn det kändes inte lika ansvarsfullt.
Kram!


Marianne,
tack!
Vi fick en jättebra kväll men tyvärr gick tiden alldeles för fort...
Roligt att ni snart firar 10-årig bröllopsdag! Vi levde ju in synd så länge att det kommer dröja innan vi kan fira 10-årig bröllopsdag, haha! ;-)
Kram!

Musikanta sa...

Du var nog mest trött - att jobba heltid och ha småbarn är inte någon bra kombination ibland. Skönt att du känner dig bättre.

Grattis till 10-årsjubiléet. Nur är det 25 nästa gång tror jag.
Kramar!

Saltistjejen sa...

Musikanta,
ja kanske var det så.
tack för grattis!!
kram!