söndag, maj 11, 2014

Happy Mothers Day!

I morse väcktes jag av min fina familj och i köket var det frukost uppdukat med fina blommor (se bilden ovan) och så fick jag ett jättefint kort som Storasyster gjort i skolan.

Inne i kortet kunde man läsa den här fina texten som hon skrivit alldeles själv. Ja, idag är det Mother's Day här i USA. Vilket firas stort. Vi tar det dock väldigt lugnt idag. M hade nattpasset inatt och det var inte sådär jätteroligt. Vi somnade nog vid midnatt och vid halvtvåtiden var det matdags för Lillebror som sedan somnade om i ungefär två timmar innan det var dags igen. Men då var han i stort sett vaken, hade magont och kräktes stup i ett fram till morgonen då Storasyster vaknade och min fina Morsdags frukost fixades. Så nu sover M lite. Men jag hoppas att vi ska kunna komma ut lite i eftermiddag eftersom vädret här är underbart idag. Tror minsann det får bli lite frozen yogurt då...!

Och till alla mammor i länder som firar Mors Dag idag vill jag skicka en Kram och ett Grattis! You Rock!
I Sverige vet jag att man får vänta någon vecka till...

4 kommentarer:

Suzesan sa...

Grattis och Happy Mother's day...mamma Saltis. Gånger två :)

Men så fint hon skriver Lill- Skruttan.


Kram
/Susanne

Trillingnöten sa...

Ja, de där nätterna kan vara upp och ned :) Lite av "charmen" med en bebis! Skönt att kunna turas om så att det inte blir jobbigt för båda alla nätter! Speciellt när man har två. Hoppas du hade en jättefin morsdag! Såg på Insta att ni var ute med cykel, det var vi med! N tränar med sin cykel också och vi hoppas att det går vägen snart! Kram på er!

Saltistjejen sa...

Suzesan,
Tack!!
Kram!


Trillingnöten,
ja du de där nätterna ja... ;-)
Vi tog ut cykeln i eftermiddags ja på Es begäran. Hon ville så gärna cykla igen. Och visst märks det att det gått en hel vinter sedan sist, men ändå gick det över förväntan tyckte jag. För HENNE. Själv insåg jag att min egen kondis var allt annat än bra efter att ha sprungit med henne ett par vändor med cykeln haha!
Hoppas det går bra för er N och cykeln!

Annika sa...

Inte så kul med sådana nätter.
Men, du verkar ha fått en fin mors dag ändå.
Ja, vädret var nog så fint det bara kunde ha varit.
UNDERBART!!
Ella skriver så fint.
Kramar!!!