torsdag, augusti 28, 2008

Jag hann!

Jodå. Vi kom iväg igår. Ella och jag. Lite i sista minuten såklart. Och det gick ju inte direkt snabbare för att jag gick bort mig lite i Central Park. De som gått på småvägarna i The Ramble vet att det är lätt gjort. Desutom gjorde barnvagnen att just denna väg kanske inte var den smartaste eftersom det är en hel del trappor här. Men är man envis så går det mesta. Fast jag hann inte i tid. När jag äntligen kom fram till The Ladies Pavillion var vigseln redan i full gång.
Men det var en vacker syn. Jag har aldrig varit just här tidigare, men det var en otroligt idyllisk och romantisk plats. Som gjord för vigsel. Vädret var dessutom helt perfekt.

Jag stannade på lite lagom avstånd. Man vill ju inte gärna klampa på med en barnvagn som smågnisslar sådär ögst opassande i en stund som denna (vi måste bara smörja höger bakhjul nu...!). Lite skoj var det för jag kunde ju spana in Annika och Karolina då. Lite i smyg nästan. Fast Karolina såg mig och jag tror att hon genast förstod vem den där mamman med barnvagn som smög i buskarna var för en typ.
Sedan fick ven Annika syn på mig och efter vigselakten började vi prata.
Det kändes på något vis nästan lite overkligt det hela. Att plötsligt stå öga mot öga med en av mina favoritbloggare. En persom jag så väl kände igen från bilder på hennes blogg. I Central Park, med sjön i bakgrunden. Solen som spelar sig i vattnet, fågelkvitter, lite soldis och en alldeles perfekt behaglig vind.
Och som tidigare så var det lätt att hitta ord. Lätt att prata. Som om man redan känner varandra lite. Känslan är verkligen mer som att träffa en vän man känt ett bra tag, än att träffa en person för första gången. Underligt men härligt!

Självfallet gratulerade jag även det vackra brudparet, men de var sedan upptagna med fotosession så Annika och Karolina och jag fortsatte snattra, och så småningom gå tillbaka mot deras hotell. En så skön promenad genom parken. Och det roliga var att när man sa hejdå utanför deras hotell så kändes det så bra att veta att vi skulle ses dagen därpå igen. Idag alltså!
Här nedan är ett par foton från gårdagen:


Här ett snabbt foto av mig o Ella innan vi ska iväg. Ella var lite smågnällig men som vanligt somnade hon fint när jag lade ner henne i vagnen.


Dagen, eller vigseln ska man kanske säga, till ära så fick Ella ha sin fina klänning med tillhörande byxor som hon fått av en av mina vänner på jobbet.

Här är de i den romantiska Ladies Pavillion; brudparet, vigselförrättaren, Annika samt fotografen. Karolina är inte med på denna bild.

Och ytterligare en bild på Lill-Skruttan som sov fint i sin vagn hela denna vigseltur.På kvällen kom sedan två kompisar på besök. De hade med sig en enorm sushiplatter med "rullar". Vi bjöd på öl o vin samt efterrätt. Det blev en trevlig kväll i glada vänners lag. Och inatt har Ella sovit jättebra vilket gör attt jag känner mig pigg och nu sitter och ser fram emot mitt fina Bloggbesök!
Nu kommer de nog strax!

12 kommentarer:

Petra H sa...

Jätteroligt att du kom iväg och fick se bröllopet även om det var på avstånd... hi hi, kan se hur du smög runt i buskarna och försökte vara diskret med ett gnisslande barnvagnshjul ;-)
Så himla mysigt det lät med er promenad genom parken i solskenet. Hoppas att ni får det lika trevligt idag och att Karolina inte tröttnar på att träffa mamma Annikas bloggkompisar och O är nog inte lika charmig som Ella, hi hi! :D
Stor kram och ha en trevlig helg innan dagisstarten nästa vecka!

SweFlo sa...

Har inte haft turen att träffa någon IRL från en blogg som jag läser ännu. Men nästa November (2009) funderar jag bpå att besöka en konferens i NYC, kanske vi kan ses då! Och såklart skulle det vara superkul om ni någonsin kom förbi Floridas västkust och hälsade på lite!

Saltistjejen sa...

Petra,
haha jag tror nog att O är lika charmig som Ella! I vilket fall kan han ju prata vilket är en stor fördel!!!! Och så gissar jag att han inte kräks och bajsar in public...! ;-)
KRAM!


Sweflo,
ja det vore härligt med en Floridatur!
Och om du kommer hit nästa november MÅSTE vi självklart träffas!!
Kram!

Fritt ur hjärtat sa...

Vad roligt att du hann. Jag är verkligen avundsjuk på er båda! Annika som får träffa dig och Ella och du so får träffa Annika, ja ja jag får väl träffa bloggare jag med så småningom, visst är det härligt att man fått en till, extra familj;-))

aurorabuddha sa...

Nu ar du den andra bloggaren idag som skriver om att mota Annika IRL. Hon ar busy den dar tjejen! :o)

Ser framemot dagens rapport oxa!

Saltistjejen sa...

Fritt ur hjärtart,
ja det var jätteroligt att träffa Annika. Jag träffade henne ju igen idag och det ska jag skriva om när jag får tid. Det känns så kul att träffa folk på riktigt som man lärt känna genom att läsa deas bloggar! Annika var en kalastjej dessutom, vilket även är det intryck jag fått från hennes blogg. :-)
Och ja, en extra familj är det ju! :-)Aurorabuddha,
Japp jag tror Annika träffat många bloggare denna sommar. Är lite avis på henne för detta. Och rapport kommer senare. Hoppas ganska snart men det beror på hur länge Ella sover.... ;-)

Anna, Fair and True sa...

Vilka fina kläder Ella hade på sig! Kul att hon fick användning för det. Antar att man som förälder får (och ibland köper själv) en massa fint till barnen som man sparar till något särskilt tillfälle och så plötsligt har de vuxit ur det! Ella är mysigt rund om kinderna också!

Anna, Fair and True sa...

Just ja, kan förstå det med att nästan gå vilse i parken! Vi tog tunnelbanan till norra parken (Harlem) och gick sedan neråt. Det tog några timmar eftersom vi gick lite kors och tvärs för att se allt. Först visste jag verkligen var vi var men sedan är man plötsligt mitt inne i parken och ser inga stora byggnader längre och då är man inte säker på vad som är norr, söder, öst eller väst.

Anonym sa...

Men herregud vad söt hon är Ella.
Och stor! Hon ser ju större ut än Leon numera.
Tror att lillen tappat lite babyphat..så att säga. :D

Vilka söta kläder hon hade dagen till ära.
Hon ser precis ut som den lilla prinsessan hon är.

Kram!

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
jo det är lätt att de hinner växa ur kläderna innan de knappt använt de, Det går ju med rasande fart numer. Och Parken ÄR lätt attt promenera bort sig i om man inte håller sig till de större gångstråken. Men det är det som gör den så mysig tycker jag!! Att den är så stor att man kan upptäcka nya saker o platser även fast man gått i den mycket. Fast när man har lite bråttom någonstans är det såklart mindre skoj att gå vilse... ;-)
Kram!


Jess,
hahaha! J, inte är hon större än Leon det tror jag itne. Möjligtvis RUNDARE!!!! :-) För en riktigt liten knubbis har hon blivit nu, vår lilla knubbsäl!
Och kläderna var supersöta, så det var bra att vi fick tillfälle att använda dem!
KRAM!

Annika sa...

Kära Saltis!

Nu är jag hemma i DC. TACK för idag...ÄNNU ett genomlyckat bloggmöte. Jag är amazed, men inte förvånad. Gillar man ngns blogg så gillar man bloggaren också. Det var så kul idag, jag skulle ha kunnat sitta och surra med dig precis hela em!!
Sällsynt lyckat!!!
TACK!!!
Och välkommen hit när du vill!

Och ja, imorrn ska jag träffa Petchie!!!

Kramar!!! Och god natt!!! (jag är trött efter dessa dagar)

Saltistjejen sa...

Annika,
det var sååå roligt att träffas!!
Hoppas nu du får en lång natts sömn så du orkar med ditt bloggmöte imorgon också!
KRAAAAM!