onsdag, augusti 27, 2008

Strax efter midnatt

Nyss hemkommen efter en jättetrevlig middag med vänner.
God mat, god dryck, prat om allt från amerikans politik till skvaller om gemensamma bekanta.
Ella uppförde sig exemplariskt och kräktes endast ner mamma och inte våra värdars möbler. Väldigt bra!
Nu är man mätt och trött.
Den enda återstående frågan är den numera standardfrågan: undrar hur natten kommer bli?
Förhoppningsvis blir det flera timmar sammanhängande sömn.

Och imorgon är Annika i sta'n!
Om vädret och Ella tillåter så tänkte jag försöka ta mig till Central Park och det bröllop som Annika och hennes dotter ska närvara på imorgon eftermiddag. Det hade varit kättekul.
Men om det inte går så kommer vi ändå träffas här på torsdag!
Ser såååå mycket fram emot det.

Men nu först - sängen!

10 kommentarer:

Marianne sa...

Å, är det i dag bröllopet står? Det som vi alla fick vara med och ge idéer till! Så spännande, hoppas att du kan ta dig dit och vara med. Det ska bli så roligt att höra om det sedan.

Och vad roligt att du och Annika får träffas. Nu är jag allt lite avis på er båda två som får träffa varandra : ) Ha det riktigt toppen!!!!

Kram!

Millan sa...

Ah vad roligt att du ska traffa Annika!! Hoppas att vadret blir fint for brollopet!
Mysigt med middag med goda vanner ocksa. Vi var pa kraftskiva med ett annat svengelskt par har i Lordags och hade ocksa en san dar kanonkvall. Vanner ar toppen! :-)

Lullun sa...

Vad trevlig er kväll låter (ja utöver kräkset då *hihi*). Hoppas att natten gick bra sedan och att vädret visar sin vackra sida, både för er och för brudparets skull. Vad kul att du ska träffa Annika också!! Det är roligt ur alla liksom börjar ses hit och dit! :-)

Petra H sa...

Håller tummarna att natten blev lika lyckad som kvällen hos vännerna ;-)
Jättekul att du och Annika ska ses idag / imorgon, är verkligen avis att hon får träffa lilla Ella som andra bloggerska (Anna från Sthlm var väl först)! Kul om du får se bröllopet i Central Park, det verkar komma bli väldigt romantiskt - hoppas att vädret är fint dessutom!
PS Jag skrev aldrig ännu en kommentar på inlägget nedan men jag vill bara säga som de andra, du är en superduktig mamma (och M är en jätteduktigt pappa, han också från vad jag har förstått av dina inlägg) och jag hoppas att alla har förstått det nu!! KRAM!

aurorabuddha sa...

Sa kul att ni traffas! Och vi far lasa om det pa tva bloggar!! :o)

Desiree sa...

Hoppas att natten blev bra och gick fint. Låter som ni fick en riktigt trevlig kväll med vänner och god mat. Vad kul att du också ska få träffa Annika. Lite bröllop är alltid både vackert och trevligt att få se och närvara på. Ha det så bra och hälsa Annika så gott.

Sporty Spice sa...

Oh, vad roligt! Hoppas att du & Annika får trevligt.

Saltistjejen sa...

hej alla! Det får bli en snabb svarskommentar till er allihop. Försöker hinna till vigseln i Parken om ett par timmar, mn Ella har haft ont i magen sedan 5-tiden i morse så vi får se hur det går.
Kram!!

Anna, Fair and True sa...

Vad häftigt med en vigsel i Central Park! Och vad kul med så många blogmeets den här sommaren!

Marianne sa...

Hoppas ni kunde vara med!