torsdag, november 20, 2008

Lite kort och blandat

Det är KALLT här nu! Plötsligt slog kylan till och nu känns det definitvit som höst på väg mot vinter. Igår var de minusgrader när jag gick till jobbet. Brrrr!
I övrigt är det som vanligt alldeles för få timmar på ett dygn. Jag hinner inte med!!!

Helgen som kommer blir en väldigt social helg.
Det kommer bli träff med bloggvänner från olika håll, samt en födelsedagsmiddag hos en kompis. Ser verkligen fram emot alla dessa sociala event. Hur det går med morgondagens fredagstema vet jag dock inte. Har inte alls någon tid till att göra några bra fredagstemasinlägg längre. Sorry!

På sömnfronten intet nytt.
Det sovs inte så jättemycket här hemma. Men igårkväll var jag helt slut i rutan så M tog alla nattmatningarna under natten. Konstigt nog var jag ändå jättetrött imorse. Och nu ikväll somnade jag till en stund i soffan.
Ella är nog inne i någon ny utvecklingsfas eller så tror jag för hon äter återigen hur ofta som helst, och sover ganska oroligt. Drömmer mycket och vaknar ofta.
Men på dagarna när hon är pigg är hon verkligen hur god och glad som helst.

Oj nu vaknar hon visst!
Och jag som tänkt gå och lägga mig. Jaja, vi får väl se hur det går...

2 kommentarer:

Annika sa...

Ja, imorrn ska vi ju ses!! Ska bli så kul!!
OCH JA!! Det lär ska bli iskallt. Det är iskallt här nu och i eftermiddag förväntas det snöa, yrsnö. Kan tro att det blir samma i NYC! men so what!! Det är ju bara underbart!!

Kram, och vi ses imorrn!!

Saltistjejen sa...

Annika,
japp imorgon ska det bli sååååååå kul att frulla med er!!! hoppas ni kommer gilla stället också.
Det är som sagt en av våra favvoställen just i kvarteret där vi bor. God mat och jättebra service. Men ändå på ett väldigt enkelt vis. Inga krusiduller....
Kram!!!