torsdag, september 03, 2009

Landat

Framme i San Juan.
Igår var en lång dag. Klockan ringde vis halv fem och sedan var det i stort sett full fart hela dagen.
Planet lyfte vid 9-tiden och flygresan gick bra. Lill-Skruttan var ganska aktiv och sov kasnke 10-15 minuter eller så på hela resan. Hon gillade mest att vandra fram och tillbaks i flygplansgången och charma medpassagerarna. Vissa var väldigt lätta att charma andra mer svårflirtade.

Landade efter lunchtid och fick snabbt och enkelt tag på både baggare och taxi. Min chef hade lämnat ett meddelande på mobilen vilket gjorde att jag blev lite orolig att något allvarligt hänt, men när jag väl fick tag i honom så var det inte så illa.
Väl framme hos Petchie lastade av vår packning i lägenheten, drack lite vatten och pratade. Lill-Skruttan fick gå husesyn (ja vi också) och sedan promenerade vi iväg för att se oss omkring lite samt äta lunch. Det blev mexikanskt ett stenkast från deras hus. Gott men med något lite lustig service. Petchie´s sallad kom till exempel aldrig in så till sist fick hon gå in för att fråga efter den.

Efter promenaden blev det en hel del pratande (ingen hade väl kunnat tro något annat...?) och vi svalkade oss i deras lägenhet. För det är varmt ute. Igår var det dryga 30 grader och luftfuktigheten låg runt 70%! På kvällen kom O hem och vi åt en god middag. Men både M och jag var rätt trötta så det blev en tidig kväll.

Vaknade tidigt i morse av en kvittrande glad och pigg Lill-Skrutta. Frukost och lek. O kom upp och åkte till jobbet. Något senare kom även M och Petchie. Nu har vi ätit frukost och Lill-Skruttan slocknade så vi tar det lite lugnt. Det är ju semester! Beroende på hur vädret utvecklar sif under dagen kommer vi kasnke ta en tur till stranden. Men Erica är väl på väg hit nu så vi får se hur pass blåsigt det blir. M hoppades på en "tropical storm" men igår degraderades hon så kanske blir det inte fullt så blåsigt. Orkanluckorna är dock stängda för lägenhetens fönster som vätter mot havet. Fast orsaken är inte Erica utan att man håller på att renovera fasaden där.

Till sist!
Tack till alla er som hälsat till oss via min samt Petchie´s blogg!
Vi har det så bra så bra och vi får se när jag kommer in och bloggar nästa gång.
Kram!

9 kommentarer:

Victoria sa...

Vad mysigt ni har det och ni förtjänar verkligen att ha en riktig semester!!
Kramar!

Annika sa...

Jag är impad över att du ens bloggar!! Låt datorn vila och NJUUUUUT!!! jag vet att på Petchie's Inn får man det förstklassiskt!! Ser fram emot att läsa om hur ni haft det!
Kan tro att det är varmt på PR!!!!
Ha det nu så SKÖÖÖÖÖÖNT!!!!
Kram!!!

Anna, Fair and True sa...

Så Petra lät dig låna datorn ett tag! ;) Ha så kul och njut!

Taina sa...

Har inte du semester Saltis? Släng datorn i vattnet...nä förresten. Den kan vara bra att ha senare. Men ha det så skönt och njut av ledigheten.

Kramar!!!

Petra H sa...

Jag kan informera er om att Saltis har lämnat datorn nu (vi har för tillfället dessutom FEM datorer hemma så tom lilla Ella skulle kunna få en egen dator ;-)), varit en vända på stranden med familjen och de är nu på Fuddrucker's och käkar (naturligtvis jag som rekommenderat lunchstället, hi hi) :D

Emmama sa...

Oh, där finns datorere så det räcker hör jag! :) Hoppas ni har det riktigt skönt, utan Erica! Kram!

Stef sa...

Gud vad skönt med så varmt väder! Låter som att ni har det mysigt!

Ha det gott på semestern!

Desiree sa...

Låter underbart. Skönt att resan gick så bra för det måste ändå varit en ganska långresa för liten fast hon är väl i för sig luttrad och van nu då hon preics rest över atlanten. Duktig och otroligt söt liten tjej du har. Ha det nu riktigt skönt. Har precis kollat in Petchies bilder på söta lilla Ella, en riktig liten beachbabe av allra sötaste slaget. Ha ha jo jag känner verkligen igen det där med värmen och luftfuktigheten du skriver om som finns i San Juan. Shit vad varmt och fuktigt det är där jämt. Man blir svett bara man rör på sig och går utanför dörren. San Juan är en otroligt vacker stad jag tyckte mycket om den. Ha en toppenhelg.

Kram

Marianne sa...

Nu har jag läst ikapp mig lite hos dig! Skönt att M och Lillgosan äntligen är hos dig igen och att du slipper åka ifrån dem mer nu. OCH att ni är i PR! Det ska bli kul att se foton hos dig och hos Petra, och höra lite mer!

KRAMAR!