tisdag, september 16, 2014

Brev

Efter vår kaotiska morgon utvecklade sig dagen till det bättre. Iallafall på hemma- och familjefronten. Storasyster och jag hade en jättemysig eftermiddag tillsammans efter skolan. Och efter att vi hämtat Lillebror på dagis gick vi hem och stekte pannkakor, spelade schack och läste Bamse. I just den ordningen. Visst finns det stunder då saker och ting kör ihop sig lite. Ni vet, bebisen storgråter och Storasyster behöver just då hjälp med något och blir sur och irriterad över att man inte kan komma ifrån just då. Men på det stora hela har kvällen gått bra. Strax innan läggdags satt Storasyster och plitade koncentrerat vid köksbordet. Själv pysslade jag med Lillebror då och förberedde nattningen. När hon var färdig läste hon upp vad hon skrivit och visade mig brevet. Till pappa. Så himla fint!


Nu är det skickat till honom med epost. Barnen sover och jag sitter med en mugg te och lyssnar på tystnaden och försöker att känna in kvällslugnet. Jag hoppas jag ska kunna få prata lite med M också. Eventuellt runt midnatt (de ligger ju tre timmar efter där borta på västkusten). Om han inte är alltför trött. Vi saknar honom och längtar till torsdagkväll när han ska komma tillbaka.

9 kommentarer:

Pia sa...

Vilket underbart fint brev! Forstar att M maste bli jatteglad. Visst har man morgnar da ingenting klaffar, skont att det ordnade sig till det battre!

Kram!

Mrs Clapper sa...

Åh vad gulligt!! Man får ju hjärtsnörp :)

Anna, Fair and True sa...

Så fint och hon är så duktig på att skriva och stava.

bettan sa...

Så himla fint skrivet och så duktig hon är :)
KRAM!!

Annika sa...

Väldigt gulligt!!
OCH fint!

Desiree sa...

Verkligen jättefint skrivet. Jag kan också säga att jag tycker hon är otroligt duktig. Det blev en ganska mysig dag trots att morgonen var något kaotisk. Detta är ju ändå livskvalite att få umgås med sina barn och göra just sådant här.
Kram!

Liz sa...

Vilket jattefint brev, verkligen nagot att spara!!
Det ar latt att kanna att man inte racker till i vardagen och det ar latt att det blir kaotiskt ibland. Herregud innan jag har barnen i bilen vad mycket spring det ar in och ut, hamta det ena eller det andra, nagon som ar arg, nagon som maste pa toa, nagon som tar 10 minuter pa sig att bestamma vilka skor man ska ta pa sig etc etc..

Man suckar och forsoker tanka breathe, breathe...men sa ar man inte sa pedagogisk alla ganger och det blir att man tjatar..

Skont anda att din man snart ar hemma igen. Har ar vi inne pa vecka 5/7 utan mannen i huset da han ar pa utbildning och det ar mycket som hander. Att inte fa nagon avlastning blir ganska trottsamt efter ett tag...

Hoppas att alla andra orosmoln har lagt sig och att det ocksa kanns battre med Ella's skola!

Stor kram!

Anette Fourmum sa...

Vilket underbart brev ;) Kram!

Saltistjejen sa...

Tack alla fina för era kommentarer!!!
De värmer!
Kramar!!