torsdag, september 11, 2014

Trött på den här hinderbanan

Just nu känns humöret ungefär lika grått som himlen utanför mitt fönster. Jag varken kan, vill eller orkar gå in på några detaljer här men jag kan säga som så att i vissa stunder känner man sig liten, betydelselös, utnyttjad och ja helt enkelt mer eller mindre försvarslös. Samtidigt gör det mig heligt förbannad! David och Goliat ni vet. Hoppas bara att jag har en tillräckligt bra sten i min slangbella och att jag kan få till ett bra skott. Fast helst slipper jag ju strida överhuvudtaget. Jag kan ju hoppas på ett sådant där tuggummirosa fluffigt slut där vi alla dansar hand i hand i solnedgången. Men ett realistiskt "best case scenario" är väl att de personer som har ett jobb att sköta verkligen sköter det. Med både hjärta och hjärna. Och kanske framförallt SAMVETE!!!! För frågan är om hindren i denna hinderbana som aldrig tar slut, är där på grund av ren och skär inkompetens eller om det handlar om inte så vackra "baktankar". Jag hoppas på det första för det går åtminstone att rätta till. Misstag kan vi alla göra. Det är värre med sådana där baksluga agendor. De rättar inte så gärna till sig i efterhand. Tyvärr. "Worst case scenario" vill jag just nu inte fundera så mycket över. Än lever hoppet om än i de grå bakvattnen.

The Truth is Out There...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åh jag hoppas det ordnar sig, vad det än är.. förstår att det känns tungt och vill bara skicka en stor kram.

Desiree sa...

Oj det där låter inget vidare alls. Hoppas att rätt personer tag tag i det de ska och ordnar till det som gått snett här.
Stor kram till dig kära Saltis och hopas allt ordnar sig snart.

Pratglad sa...

kram på dig och hoppas att framtiden snart känns ljusnande på riktigt!!! KRAMAR!!

Mala sa...

Hoppas att det kommer att bli bättre snart, vad det än är. Tänker på er.

Victoria sa...

Tråkigt att läsa att du har det motigt, jag hoppas verkligen att rätt personer tar sitt ansvar och fixar till problemet! Jag hejjar på dig!! Många kramar//Vic

eastcoastmom sa...

Styrkekramar till dig!!!

Mrs Clapper sa...

Morr!!! Det där låter inget vidare. Om det är sluga baktankar så brukar karma så småningom göra sitt. Hejar på dig!!

Liz sa...

Hoppas sa att allt snart blir battre och att allt ordnar sig till det basta. Det finns inte nagot varre an kanslan nar man ar maktlos och inte kan gora nagot och far forlika sig med att andra tar tag i saker och fixar det dom ska.

Onskar dig/er lycka till allt.
Stora kramar!!