måndag, september 22, 2014

Härlig helg med Taina

Ja nu är det ju sjutton snart en månad sedan vi besökte Taina och hennes mysiga familj i Connecticut. Labor Day Weekend var vi där. Vilket alltså är den första helgen i september. Här i USA är detta den "officiella" starten på hösten. Vädret var dock inte direkt höstigt alls i början av september i år, och de här dagarna hos Taina var det "mer sommar" än det varit i både juli och augusti. Hett, kvavt och fuktigt. Som en finsk ångbastu ungefär, vilket ju kunde passa ganska bra då vi ju besökte den finska Sisu-Taina! Vi var ju där i tre dagar så jag delar upp vistelsen i tre olika inlägg. Börjar med Lördagen.

På lördagseftermiddagen anlände vi och fick då njuta av kyliga drycker på deras otroligt fina uteplats!Om ni undrar över R2D2 som står och ryker i bakgrunden så är det Jonas rök. Kan berätta att de ribben som kom där ur senare under kvällen var sååå GODA!

Liisa hade nagelsalong


Första träffen för de här två. 

Minns när vi hälsade på Taina första gången. Då var Storasyster bara lite större än vad Lillebror var nu, och Liisa var lika gammal som Storasyster var denna gången. Galet!


Hög mysfaktor inför middagen

Två glada tjejer

Det blev ett mycket kärt återseende. Som alltid är det underbart roligt att träffa Taina, Jonas och Liisa. Vi satt uppe rätt länge och snackade. Om allt mellan himmel och jord. Tjejerna roade sig med film och spel ihop efter middagen. Det är så roligt att se hur fint Liisa tar sig an vår tjej trots ålderskillnaden. De verkade ha himla kul ihop liksom vi vuxna. Sedan sov vi gott nere i gästrummet i källaren.

4 kommentarer:

Desiree sa...

Vilken mysig och trevlig helg på alla sätt. Kul att kunna träffas i verkligeheten och umgås.
Kram!

Taina sa...

Ni ska ha ett stort tack för att ni kom och hängde en helg med oss. Det som var skönt att vi alla bara var, liksom. Tjejerna pysslade med sitt och vi babblade och åt och drack. Och gosade med lillplutten!

Nu ska vi hitta en helg då vi träffas igen!

Kram på er!!!

Annika sa...

Bloggvänner när det är SOM BÄST!!!
Tänk så många fina vänner både du o jag hittat via våra bloggar!! LOVE IT!!
Jag har också varit hos den mysiga Taina, men i rykande snöstorm!!!! Otäckt nästan, men vi kom fram och fick en finfin middag hos Olssons!! SÅÅÅ mysigt hus!!
Det var när K gjorde sina auditions i CT!
Skulle gärna åka dit på sommaren också.
Ja, ni fick en topphelg hos dem. SÅKLART!!
KRAMAR!!!

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja det var fantastiskt kul! Och Taina och jag har verkligen blivit "riktiga" vänner.
Kram!!

Taina,
TACK TACK TACK vännen! SÅÅÅ himla roligt och mysigt var det. Just att bara "vara" tillsammans är ju det allra bästa tycker jag.
Hoppas verkligen vi kan få till ännu en helg i höst.
Kraaam!!

Annika,
ja ni var där i vintras det minns jag. Taina och hennes familj är toppen toppen och det är så roligt att mvi hittat så fina vänner via bloggvärlden. Som DIG och peter och så Olssons! I LOVE it!
Hoppas vi kan hälsa på er också om inte alltför länge.
KRAMIS!!!