onsdag, januari 02, 2013

Lite mer från DC

Här kommer lite bilder från förra fredagen då vi var i DC och åkt till Zoo:t där. Det var lite småmulet men helt okej temperatur ändå eftersom den kyliga vinden inte alls var lika ettrig som dagen innan. Liksom många museum i DC (de icke-privata) är även Zoo:t gratis.

Hand i hand


En av de första sakerna Lill-Skruttan och R ville göra var att åka karusellen. Lill-Skruttan var strålande glad för hon fick rida på sitt favoritdjur - en leopard. Även Lilla E åkte tillsammans med sin pappa.

High Five!

Sedan hälsade vi på en Triceratops.

Lilla E kollar in lejonen iförd Lill-Skruttans benvärmare som råkade matcha hennes jacka väldigt bra.
Här kollas kartan

Den stora bläckfisken var vi alla ganska fascinerade av


På pappas axlar

Två glada ungar innan vi gick hemåt efter en heldag på Zoo:t

Väl hemma var jag tvungen att jobba lite, men efter det var det en riktigt fin kväll. A hade lagat en otroligt god middag. Vi satt uppe och pratade till sena timmen. Ni vet sådär om allt och ingenting. Drack lite single malt och pratade än mer. Jag kände att jag verkligen saknat våra middagar tillsammans. Det är något visst med att äta och prata med riktigt goda vänner. Detta var vår sista kväll med dem på ett tag. Men trots att vi hade det himla trevligt var vi alla ganska trötta och vi somnade nog vaggade allihop.


4 kommentarer:

Annika sa...

Gulliga bilder.
På DC Zoo har jag inte varit på år och dagar.
Men det är ju helt OK där.
Glad att ni hade en så fin vistelse i DC.
Kram!

Martina sa...

Vad roligt att ni kan halla kontakten och träffa era vänner lite da och da. Även om det förstas blir mer sällan är förut.
Trevligt med gratis zoo, det brukar ju vara ganska sa dyrt annars.
Hoppas det nya aret börjat bra för er!
Kramar

Lotta sa...

Härligt ni hade det i DC!! Jag blev jätteförtjust i staden när vi var där i maj. Kändes som jag var i Europa. Allt var nära, lägre byggnader, 20 min till flygplatsen från city. Så bekvämt. Kände mig hemma.

KRAM!

Desiree sa...

Zoo:et ser nice ut. Det finns som sagt mycket i DC som jag gillar och många mysiga och charmiga stadsdelar. Skönt att det blåste mindre och var lite mindre kallt när ni var där.
Mysig dagsutflykt.
Kram!