torsdag, februari 19, 2009

Bättre men inte bra

Lill-Skruttan är bättre. Igår hade hon ingen direkt feber även om hon låg lite över 37 grader enligt M som tog tempen med jämna mellanrum. Men att hon itne var helt frisk kunde vi ju se direkt eftersom hon som oftast brukar vara en liten soltråle var kinkig och trött. Ville hela tiden bli buren, hållen och hade inte särskilt stor aptit. 
Natten var sisådär. Hon vaknade till runt halv fyra i morse och sedan var det ingen vidare sömn för vare sig henne eller mig.
M skulle se hur hon var nu på morgonen för att se ifall det skulle bli dagis ett par timmar eller om vi ska dela på dagen. Både han och jag måste jobba så jag drog tidigt till jobbet. var här strax innan 7 i morse och har hunnit med en hel del faktiskt. Får se ifall jag måste rusa hem efter lunch för att avlösa M, eller om Lill-Snorpan var tillräckligt pigg för att klara dagis ett par timmar. I såfall räcker det med att jag åker hem tidig eftermiddag för att hämta henne. Vi vill inte hon ska behöva vara där så lång dag ifall hon fortfarande är lite trött och småhängig.

Har försökt pigga upp mig med en kopp starkt kaffe, men tröttheten vill inte riktigt ge med sig idag. Får se lite längre fram om den slutar krypa runt i kroppen.
Nu ska jag vara lite effektiv här igen.
På återseende!

8 kommentarer:

Annika sa...

Inte lätt när dom små bebbarna blir sjuka.
Ger du ngn medicin? Tylenol?
Det brukar ju hjälpa rätt bra, åtminstone nattetid.
Hoppas den lilla Ellan kryar på sig snarast...
KRAMAR!!!

Saltistjejen sa...

Annika,
jo vi har gett lite Tylenol. Särskilt innan hon ska sova. Nu i natt/morse så vaknade hon nog av att hennes näsa var helt täppt. Sedan kunde hon inte somna om ordentligt. Jag gick runt med henne i famnen och då säppte snuvan lite, men sedan när jag lade ner henne i sängen igen så kom den såklart tillbaks och hon vaknade igen efter ngn halvtimme.
Så jag sög hennes näsa med Nosfridan, men då vaknade hon ju helt för det hatar hon....!
Kram!!

Linda B sa...

Stackars lilla tjejen då...hoppas att hon mår bättre snart!! Det är inte kul när dem små liven blir sjuka...kram

Mia sa...

Skönt att febern har gått ner men trist med snuva. Vi har gett våra Nezeril nässpray(för barn från 7 månader) från det att de var 6-7 månader. Då är det inte som koksaltlösning utan avsvällande också vilket gör det betydligt lättare att andas. Hoppas hon kryar på sig.

Pratglad sa...

åååå vilken gullig kommentar du hade lämnat på min blogg. *tycker om dig*

JÄTTEKRAMAR från Pratglad

Saltistjejen sa...

Linda,
ja hon mår redan bättre eftersom febern gått ned, men är väl lite småtrött nu. Men vi hoppas att hon snart skav ara tillbaka "som vanligt" igen.
kramar!


Mia,
aha! Jag har kollat lite efter typ nässpray för barn här men inte hittat någon. Men det finns nog. Ska kolla lite mer, men de flesta verkar annars föreslå just koksalt varför vet jag inte.


Pratglad,
vännen, å tack själv!! :-)
Jag hoppas verkligen att du tar hand om dig nu!
kraaam!

Marianne sa...

Är det tänder som är på väg? Eller det kanske redan har satt igång? Jag minns inte ...

Saltistjejen sa...

Marianne,
jag tror hon har ngn tand på g, men nu var det helt klart en förkylning som gjorde att hon fick feber. Hon har haft ett par förkylningar i omgångar. Mycket går just nu på dagis...
Kram!