fredag, augusti 02, 2013

Ebba & Didrik

STORT VARMT TACK till Katrin som faktiskt HADE den här fantastiska Pärlan och som delade med sig av den till mig! Så GLAD blev jag! Tack igen! Vi får se när jag får tid att faktiskt se den, men jag hoppas att det inte ska dröja allför länge innan jag återigen får stifta bekantskap med Kaj Husell, Yrla, Philip, Mårten och den där otroligt knepiga tjejtrion som Ebba inte riktigt vet hur hon ska förhålla sig till. Och såklart Ebba och Didrik själva. Samt deras mamma så underbart spelad av en mycket ung och strålande bra Suzanne Reuter.

4 kommentarer:

Channal sa...

Mycket nöje med den serien!! Ett litet mästerverk!

Lyckost lillskruttan med den fina skolväskan!

Det där med semester var intressant! Trodde jag var en självklarhet att alla hade 2013!

Jag har tio veckor sommarlov! Hur är det med lärarna i USA? Är de lediga som eleverna?

Fast jag har så mycket ledigt med lov o allt är jag en livsnjutare och tar vara på fredagsmys och kvällar! Utan min semester skulle jag inte överleva! Livet handlar inte bara om jobb!

Kramar Anna

Freedomtravel sa...

Älskar den serien! Underbar!

Saltistjejen sa...

Channal,
Tack!! Och ja det är ett intressant fenomen detta med semester. Ang lärare här vet jag inte hur långa lov de har, men i public school är barnen lediga från mitten av juni till början av september. Gissar att lärarna arbetar något av den tiden, men är lediga resten??


Freedomtravel,
javisst är den!!!
:-)

Katrin sa...

Jag kommer fortfarande ihåg hur bra jag tyckte serien var då den gick! Kanonfin ryggsäck förresten! Kindergarten är absolut lika med skola här i USA och såklart man ska ha en ny fin ryggsäck första dagen! Vi brukar låta Sarah välja en ny varje år, eftersom de blir lätt skitiga och slitna under året. Det gör att hon tycker det är lite roligare, och så ändras ju smaken hela tiden. Hennes Kindergarten-ryggsäck var med Musse Pigg. I år blir det en utan mönster i turkos med neonrosa kantband... :-)