torsdag, augusti 15, 2013

Tystnad

Ja det har varit lite tyst här ett par dagar på bloggen. Jag har inte riktigt haft vare sig lust eller ork. Just nu är det en hel del som surrar i mitt huvud och tillsammans med jobbet (en del av surrandet är faktiskt jobbrelaterat också) har det gjort att jag bara inte haft tid eller kraft för bloggandet. Så kan det vara ibland.

Men ville ändå nu säga att vi hade en väldigt bra helg. Med vår kräftskiva i lördags och i söndags tog vi oss till DUMBO (ett av mina favoritställen här i NYC) där vi hängde med våra vänner. Besökte Smorgasburg samt promenerade längs med vattnet bort till Pier 6 där ungarna aldrig ville sluta leka i "The Water lab". Fler bilder  kommer senare när jag har mer tid, men här är en av mina favoriter från söndagen.

First we take Manhattan...!

Och så kan jag meddela att våra nyaste familjemedlemmar har anlänt. De kom igår. Sorgligt nog var en av dem sjuk. Han klarade nog inte transporten så bra och i morse var han inte längre vid liv. Men de andra verkar simma runt glatt i sitt nya hem. Lipton verkade mer än lovligt intresserad han också igår, men idag har han inte brytt sig så mycket utan sover på sängen intill. Men vi fortsätter att hålla tt vakande öga och öra ändå...

Här är de!

Och detta är Lipton. Just nu.


9 kommentarer:

Kattas Betraktelser sa...

Åh, vilken härlig bild på barnen. Ibland har man inte blogglust och ibland är det en press att skriva något. Hoppas saker och tIng ordnar sig till det bättre. Kram

Desiree sa...

Akvariet ser jättefint ut. Så rogivande att just bara sitta och kolla på ett akvarium. Ibland behöver man ta en paus. En blogg ska ju inte vara en plikt eller något man känner man behöver stressa över. Ta din tid och återvänd när det lugnat sig lite och blogglusten är tillbaka.
Kram!

Millan sa...

Fina nya familjemedlemmar :-). Blir intressant att se vad era katter tycker om dem! ;-)
Nu har jag last ikapp lite efter semestern. Ser ut som om ni har fina dagar i NY! Kan du fatta att vara sma tjejer ska borja skolan? VIlken datum borjar Ella? Sofia borjar den 9e september. Hon ar SA spand infor det har. Kan knappt barga sig. Jag bade ser fram och inte emot det har .. kan inte fatta att min lilla tos ar sa stor nu.

Gott med kraftskiva. Vi hade ju varan samma dag som sagt. Alskar kraftor men allrar helst vill jag ju ha stora havskraftor. Det fick jag i helgen i Goteborg men gissar att det blir svart att fa tag pa har i Bristol nar vi ska ha varan med svenskganget har.

Stor kram och hoppas det slutar snurra i huvuet snart.
Millan

Martina sa...

Sa är det ju ibland. Det är bara att pausa och ta den tid man behöver.

Kan tänka mig att Ella är överlycklig över de nya familjemedlemmarna!

Kramar

Trillingnöten sa...

Ja, ibland har man varken tid eller ork att skriva :) Eller lust! Och ibland finns det bara massor att skriva om! :) Härliga bilder! Blir nästan sugen på ett akvarium!

bettankax sa...

Härlig bild på tjejerna:)
Ingen kan vila som en katt. Så mysigt.
KRAMAR!!

Lotta sa...

Blir så....med tiden och orken. Helt ok tycker jag! Blogga gör vi när vi hinner och har inspiration.
Har också haft mycket på arbetet och kan relatera till orken som saknas....

Koppla av helgen, ha det så skönt vännen!

KRAM

mammaxtre sa...

Vilken härlig bild du tagit på barnen. Så fin!

Sköt om dig

finelinan sa...

Så fin bild på riktigt glada barn!