lördag, augusti 24, 2013

SEMESTER!!!

Ja så är det äntligen dags då. För SEMESTER. Tio dagars ledighet med denna och nästa helg. Känns underbart. På alla sätt och vis. Imorgon bär det av. Roadtrip. Jag, M och LIll-Skruttan i vår Snövit. Fösta anhalt är Taina i Simpan. Åh, vad skoj det ska bli. Och sedan Cape Cod. Där tältet ska luftas. Can't waaaaait....! Och ja, så Boston. Det känns helt fantastiskt!

Idag borde vi kanske förberett inför resan. Men det har vi inte gjort. Inte så mycket som vi borde iallafall. Istället blev det först en skypning med Svägerskan. Mysigt. Hon var på strålande humör såhär efter att ha jobbat sista arbetsdagen på länge. Kusins nedkomst är ju beräknad ganska snart. Och vi fick se magen. Den hade växt så fint. Spännande spännande.

Sedan en tur i det perfekta sommarvädret (ca 23 grader och sol) till West Village och Sockerbit. Där inhandlades diverse godsaker, jodå... Efter det satt vi och njöt av våra inhandlade sötsaker i en av de intilliggande parkerna. Jag älskar West VillageSå himla mysigt att strosa där! Ett stopp i en av lekparkerna blev det också såklart.

Hm, vad ska man välja???

En Söt Dag hade vi verkligen idag. På alla sätt och vis!Sedan hemåt. Då var vi alla rätt trötta och framförallt hungriga. Eftermiddagen ägnades en del åt städning (eftersom en av M's kollegors bror kommer bo i vår lägenhet då vi är borta och ta hand om katterna och akvariet). Och sedan på kvällen kom vår vän H. Han gör som vanligt en blixtvisit i staden, och det var så otroligt roligt att ses även om det blev kort. Short but Sweet. En middag. Massa prat. hälsningar och kramar. Sedan hejdå. Ändå härligt att faktiskt FÅ SES!

Nu ska vi försöka ta fram en del saker vi ska ta med oss imorgon. Förbereda packningen. Det blir nog bra. Allt brukar fixa sig. Och ja, sa jag att det känns fantastiskt?!?! En hel vecka ute på vift. Åter nästa söndag. Och då har vi ledigt på måndag också eftersom det är Labor Day här. Alltid skönt med en hemmadag efter att man varit ute och rest. Att landa, vila och packa ur, tvätta samt försöka förbereda sig inför jobbstarten igen. Troligen blir det inget bloggande alls under vår vecka ute på vägarna. Vi får se. Men när vi kommer tillbaka blir det nog en del bildbomber. För kameran tar jag såklart med.

9 kommentarer:

Channal sa...

Vilken mysig dag! Ett besök på sockerbiten måste vara himmelriket!

Kör försiktigt och ha det kanon!! Cape Cod är en dröm att få komma till!

KRAM Anna

Sahra sa...

Ha en härlig semester. Det är ni värda
Kram

Desiree sa...

Underbart Saltis! Ni är verkligen välfötjänta av en härliga semester. Jag tror att ni kommer få en toppen semester. Ditt inlägg andas STOR semesterglädje. Ha det så trevlig och kul hos Olssons. Hälsa så gott. Sedan tror jag ni kommer få njuta mycket av allt det vacka i Cape Cod och perfekt att avsluta med coola Boston några dagar. Vila, ladda batterierna med roligheter och avkoppling.
Kram!

Miss Marie sa...

så mysigt! ha en underbar semester! :)hoppas få följa med lite via instagram! :)

Saltistjejen sa...

Sahra,
Tack! Ja det ska bli skönt!
Kram,

Desiree,
Ja jag ser verkligen fram emot semestern nu. Att få komma iväg lite och lämna jobbet en stund. Det ska bli underbar. Självklart ska jag hälsa Olssons!
Kramar

Miss Marie,
Tack! Jo det blir nog lite Insta hoppas jag. :-)
Kram


Saltistjejen sa...

Channel,
Sockerbit är ett paradis för en utlandssvensk! Och Wwst Village så mysigt.
Cape Cod ska bli härligt. Hoppas på ok väder också eftersom vi ska tälta. :-)
Kram!

Lotta sa...

Å, så härligt! Ett av våra absoluta älsklingsställen.

Hälsa Taina och familjen så gott!!

Njut, koppla av och kör försiktigt <3

Anna, Fair and True sa...

Ha en underbar semester!

Steel City Anna sa...

Låter härligt, njut medan det varar :)