torsdag, augusti 08, 2013

Tjuvstart

Redan igår tjuvstartade Lill-Skruttan med sin nya ryggsäck. Mycket glad och stolt. Vi hade inte hjärta att säga nej även om det var tänkt att hon skulle börja använda den till sin skolstart om en månad och en dag. Men så länge hon själv är glad och tycker om sin nya ryggsäck är vi glada. Så nu får den hänga med de sista skälvande veckorna av pre-school också. Det blir bra. Kanske en riktigt bra övergång. Tillräckligt använd för att kännas som något "tryggt" men ändå tillräckligt ny för att kännas just "ny". Den nya lunchväskan samt pennskrinet väntar dock på själva skolstarten.

4 kommentarer:

Syster i söder sa...

Jag minns den pirriga känslan inför skolstarten när man hade ny ryggsäck och nytt pennskrin. Och sen första dagen då man skulle slå in alla böcker. Jag hade ofta papper med hästmotiv...förvånad? kram!

Kattas Betraktelser sa...

Spännande! Förstår henne att hon vill testa sin nya ryggsäck!

Desiree sa...

Hon är så fin i sin nya ryggsäck. Kanske bra med en liten tjuvstart/uppvärmning så kanske det blir lite mindre dramatiskt att börja på nya skolan till hösten.

Trillingnöten sa...

Tänk att det bara är en månad kvar - idag!! Helt galet! :) Klart man får tjuvstarta lite :) Vi ska inhandla en ny ryggsäck i veckan inför skolstarten. Och lunchlåda och snack box. Spännande det är!