söndag, oktober 12, 2014

Columbus Day

Imorgon är det Columbus Day så skolorna är stängda. Dagis är däremot öppet så Lillebror kommer vara där medan jag och Storasyster hittar på något tillsammans. Helgen har varit bra. I lördags var vår sista dag tillsammans med våra fina vänner. Vädret var väldigt synkat med hur vi kände. Grådis och regn. Men vi tog oss ändå genom staden i regnet till Metropolitan Museum och kollade lite på Egyptenavdelningen. Sedan brunch tillsammans och under eftermiddagen fikade vi och sedan var det avsked. Fy vad jag hatar avsked! Vi saknar dem redan!!!! M körde dem sedan till flygplatsen och Storasyster och jag tröstade oss i soffan med att se på "A Nightmare before Christmas".

På väg i regnet

Bussen

Framme!

MumieDetta är mitt favoritrum på Metropolitan Museum

Brunch

På Park Avenue

Och så en avskedsfika

Idag söndag, var det  strålande fint väder. Så efter en mycket lugn morgon gick vi ut en stund. Först lite lekplatshäng här på vår egen innegård och sedan gick vi till St Catherine´s Park där vi också fikade på inköpta donuts.

Lillebror älskade att gunga och sprang i luften. Storasyster visade sin senaste färdighet: att hoppa från gungan i farten!

Fikapaus i det underbara höstvädret

I övrigt är det mycket som snurrar just nu. I och utanför våra huvuden. Plus att Lillebror sover uruselt nu. Vet inte om det är antibiotikan som spökar. Han har blivit väldigt dålig i magen av den och han sover otroligt oroligt om nätterna. Alltså går M och jag runt och känner oss smått slitna. Så med tanke på allt det är det extra skönt med en ledig dag imorgon. 

5 kommentarer:

olgakatt sa...

Haha, ditt favoritrum på Metmuseum är det jag helst undviker! Har gått vilse så många gånger i olika museer i världen och inte kunnat komma ut ur den j-a mumieavdelningen. T o m Marianne har insett att det stora museet i Kairo inte lär vara nåt för mig. Fast jag såg förstås gärna Tutanchamon på Metmuseum 1978....
Njut nu av Columbus!

eastcoastmom sa...

Skönt med en ledig dag, här har barnen skola men maken är ledig, så jag får passa på att träffa honom lite extra.

Steel City Anna sa...

Världens bästa film! Nightmare before Christmas. Blir också sugen att se den nu. Avsked är alltid jobbiga! Hoppas du får sova idag!

Desiree sa...

Så skönt att ni får en ledig dag tillsammans imorgon med Columbus Day. Det blir ofta så att många får magproblem av antiboktikan då den slår ut även den goda tarmfloran. Hoppas att LIllebror snart mår bättre så att han även sover bättre och ni andra också får sova mer ordentligt.
Visst blir det väldigt tomt när man haft goda vänner eller familj över på besök. Usch inte kul att säga adjö och sedan väldigt tomt några dagar innan man vant sig igen.
Kram och ha en fin Columbus Day.

Suzesan sa...

Skönt att få en extra ledig dag när det känns så där. Min son hade många öroninflammationer och de kom tätt och antibiotika bet till slut inte på dem. Han blev nästan resistent. Han reagerade på antibiotika och blev allergisk mot det. Han sov också oroligt. I tre år sov han inte en enda hel natt. Jag själv helt slut. Men sen fick han små rör i örat. Som en pytteliten pärla och då blev han bättre och återhämtade sig. Hoppas det var en gång -lillebror- hade problem med öronen.

HAN ÄR JU SÅ SÖT. Sockersöt. Sköt om er.

Kram
/Susanne