fredag, oktober 31, 2014

Happy Halloween!

Idag är det sista oktober. Dagen så många barn numer väntar på nästan lika intensivt som julen. Halloween. Önskar er alla där ute en riktigt härlig, rolig, god Halloween med lagom mycket skräck och godis och annat som hör till. Själv tycker jag att denna dag såhär långt varit lite väl innehållsrik och jag känner redan av en smygande huvudvärk. Men men vad göra? Halloween är en klar favorit bland alla barn så självklart blir det Trick-or-Treatande ikväll. Vårt sista här i huset vilket såklart kommer att kännas lite konstigt. Igår karvade vi vår pumpa iallafall. Enligt Storasyster är det i år en "hon" och namnet är Miss Eloise Pumpkin.

Dagen har som sagt varit lite hektisk. Varför ska allt hända och göras på en och samma dag?!? Hittills har jag hunnit med att vara "volontärförälder" i Storasysters klass där de hade en Autumn Celebration på förmiddagen. Jag stod för Autumn Craft och det var kul att se ungarna "in action". Efter detta rusade jag hem för att baka eftersom Lillebrors dagis idag har en Bake Sale. Eller snarare the PA Board organiserar denna fundraiser där alla pengarna går till aktiviteter på dagiset. Det blev inget "finbak" utan lite mer hastigt bak, men det blev ändå något.

Nu lite lunch och en mugg te. Försöker att slappna av lite innan jag ska hämta Storasyster i skolan. Då blir det till att passera ett par affärer tror jag för att se om de ev har någon vit hårfärg och ev lite ansiktsfärg också. Sedan hem innan det blir dags att byta om för att springa runt med alla andra utklädda barn och vuxna. Kaos brukar vara en underdrift. Men ungarna ÄLSKAR det. Själv längtar jag mest till att det hela ska vara över så man i lugn och ro kan sätta sig hemma och bara vara. En stund iallafall. Innan man slocknar själv. Fantastiskt att Halloween i år ändå infaller på en fredag. Så SKÖNT!

Inga kommentarer: