torsdag, oktober 02, 2014

Hejdå september och Hej oktober!

Plötsligt är en av mina absoluta favoritmånader slut. Jag skriver plötsligt för det känns verkligen PLÖTSLIGT. Vart tog den vägen? Det var ju nyss sommar och vi "hade just" kommit tillbaks från vår Sverigesemester, och så nu är det oktober som står och trampar i dörren. Konstigt så fort veckorna kan flyga iväg.

September i år har varit en månad full av nya upplevelser. Storasyster har nu börjat "riktiga" skolan. En First Grader har vi nu här hemma, med allt vad det innebär. Lillebror har börjat dagis. Vi har besökt vänner och vi har varit på Carnegie Hall för första gången. OCH Storasyster har lärt sig CYKLA! Stort! I övrigt är det just nu mycket annat som surrar och snurrar omkring oss. Ni vet, det berömda getingboet är igång igen. Med förnyad kraft minst sagt.

5 kommentarer:

Annika sa...

Mycket som hänt i era liv denna september.
Jag tycker det var en seg och mkt lång månad.
Trevlig månad, på alla sätt, men så lång. Vi hittade på massor, men ändå tyckte jag det kändes som om den aldrig skulle sluta, haha!!
Säkert för att ett nytt kapitel i mitt liv börjat.
Kramar!!

Saltistjejen sa...

Annika,
ja du för er har en ny era börjat helt klart.
Och jag förstår att ni nu känner att tiden kanske varit lite annorlunda mot annars. Nya erfarenheter och upplevelser brukar ju ha den effekten ofta.
Hoppas ni njuter ändå trots alla förändringar.
Kramar!

eastcoastmom sa...

Cykla är en milstolpe! Fina septemberbilder.
Och kramar!

Channal sa...

Underbar höst har vi även här! Men vart tog hösten vägen?!! Underbart!! Lärt sig cykla och börjat skolan... duktig tjej! Har sett på bilder att lillebror har det bra på dagis. Han ser så nöjd och tillfreds ut. Bra start på hösten för er.

Kram Anna

Saltistjejen sa...

eascoastmom,
jamen eller hur!?! Att kunna cykla är stort.
:-)
Kram!!


Channal,
Ja hösten är underba. Kul att även ni får njuta av fina höstdagar. Ja här händer det mycket. cykling, skolstart och dagisstart...
Kram!