fredag, oktober 10, 2014

Room Breakfast

Idag var det Room Breakfast i Lillebrors rum på dagis. Den första. Jag och en annan mamma är s.k Room Parents och för denna första frukost hade vi ordnat så att alla tog med sig något. En knytis helt enkelt. Och det blev både gott och mysigt. Så himla härligt att vara tillbaka efter de här fyra dagarna hemma med en sjuk Lillebror. Roligt att träffa både föräldrar, barn och lärare igen. Älskar verkligen detta dagis!!! Och Lillebror verkade själv väldigt nöjd med att få träffa sina dagiskompisar och sina älskade lärare igen. Haha, ett tag trodde jag de inte skulle sluta pussa honom. Lärarna alltså. De är verkligen underbara med barnen och det känns så fint att se.


Hallå!

Lek, Mys och så Puss!
Det kommer dock bli en kort dag för Lillebror idag. I eftermiddag blir det influensaspruta. Stackarn. Först öroninflammation och sedan influensavaccination. Storasyster ska också få sin. Sedan kommer våra vänner hit efter att ha gjort staden under dagen. Det blir middag här hemma. Sista kvällen tillsammans på länge vilket känns vemodigt. Som alltid. Fast vi kan trösta oss med att deras flyg inte går förrän imorgonkväll så vi hinner träffas igen imorgon på dagen.

Till alla er där ute önskar jag en fin fredagkväll och en skön helg!

2 kommentarer:

Desiree sa...

Vad skönt att lillebror mår bättre igen och kan få komma tillbaka till dagis. Jobbigt att behöva gå igenom den där perioden när de bygger upp sitt immunförsvar. Inte lätt med alla ständiga infektioner, man tycker synd om de små.
Kul med kompisbesök. Det är nice att få visa upp sin hemstad och sina favoritställen för vänner.
Jag ska också ta flunsa vaccin här om två veckor. Då kommer de till jobbet och vaccinerar alla som vill. Väldigt smidigt.
Trevlig helg och forsätt njuta av kompisarna.

Mala sa...

Vad härligt att ni trivs så med dagiset. Det ser väldigt mysigt ut. Visst är det kul att få komma och hälsa på och se lite mer hur de har det om dagarna. Hoppas att ni får hålla er friska nu.