lördag, oktober 25, 2014

Skolans Halloweenfest

Så var det dags för den årliga Halloweenfesten i Storasysters skola. Förra året gick M dit med henne eftersom jag jobbade. Han berättade då att det var galet kaotiskt så jag var hyfsat förberedd. Och ja, kaotiskt var bara förnamnet. Men Storasyster och hennes kompisar hade kul. Och det är väl huvudsaken. Fast de flesta föräldrar såg dock mest ut att vilja komma därifrån, haha! Inte så konstigt kanske när hur många barn som helst i åldrarna 5 år och uppåt (samt en hel del småsyskon...) springer runt helt överexalterade, utklädda till tänderna och dels leker, dansar, pratar och sjunger, dels letar efter borttappade kompisar alternativt föräldrar.

Det bjöds på pizza i den Halloweendekorerade matsalen och ungarna kunde vara med i olika lekar och även dekorera pumpor. En inhyrd DJ skötte musiken i gympasalen. Ute på skolgården var det faktiskt lugnast om man nu ens kan säga det ordet i samma mening som ordet Halloweenfest. Här var det ändå mycket tjo och tjim och Harry Potter, princessan Elsa, olika Ninja Turtles samt vampyrer, féer och andra höll igång både på och runt klätterställningen.

Prinsessan Ana i hissen

Rapunsel, Ana och en fé

På väg


Här sluter även en vampyr, en guldninja samt deras (rosa-)hårfagre pappa upp tillsammans med ett skelett. Det senare hälsade Storasyster mer än gärna på genom att skaka hand och utbrista "Good evening Sir Skeleton how are you today?!"

Ana i monkeybars

Fén, guldninjan och Ana konfererar

Inne i gympasalen träffade de en piratkompis

Man var ganska mör när vi gick hem ska jag erkänna. Och då är ju inte riktiga Halloween förrän nästa fredag. Men tills dess ska jag förhoppningsvis ha återhämtat mig...

5 kommentarer:

Desiree sa...

Så söta allihop i sina Halloween dräkter. Barnen är ju finast och sötast när det kommer till Halloween. Verkar ha varit ett lyckat och kul partaj även om det tog musten ur dig något. Hoppas det blir bra även på fredag som är den riktiga Halloween dagen.
Stor kram!

Fröken L sa...

Vad fina de är! Kan tänka mig att de var alldeles exalterade. Spännande med Halloween-party. Också spännande med era flyttplaner. Vilken omställning och vilket äventyr. Vad säger Ella om att flytta?

Kram Linda

Casa Annika sa...

De hade säkert jätteroligt! Och sov gott efteråt:-)
Förstår att det känns både upp och ner med flytten. Som är väldigt snart också. Kom ihåg att om det skiter sig finns New York kvar. Ni kan komma tillbaka. Men jag tror att det kommer att bli riktigt bra. Mycket nytt i början, men fint!

Annika sa...

KUL!! Förstår att det var ett herrans liv :-)
Men roligt ändå såklart för de små!
Ja, nu är Halloween i vardande också! For real!!
:-)
Förstår att flytten känns underlig. Tänker mkt på er.
Kramar!!

Millan sa...

Men oj, jag fick en bloggpaus forra veckan da det bara var lite for mycket bade pa jobbet och hemma sa jag har forst nu last om era nya spannande planer! Grattis! Sa otroligt spannade! Men ja jag forstar att det saklart ar med blandande kanslor ni ger er av. Ett helt annat liv! Men anda, sa roligt att fa uppleva detta!! Det ska bli valdigt roligt att folja er pa andra sidan USA harnast :-).

Stor kram
Millan