torsdag, oktober 23, 2014

Det värmer

TACK alla söta rara fina ni för era uppmuntrande kommentarer till mitt inlägg angående vår förstående flytt!!! Det värmer. Och jag kanske kommer höra av mig till er som jag vet har bott eller bor i San Diego för råd, tips eller så.

Just nu är det mycket på gång både med flyttförberedelserna men också sådant som händer på dagis och i skolan. Ni vet, "Life goes on... no matter what". Och så är det ju. Vardagen stannar ju inte även om man plötsligt har en massa annat som upptar ens tankar och även tid. I morse hade t ex Lillebrors dagisrum sin "Curriculum Breakfast" och självklart grät jag en skvätt under den också. Emotional Roller Coaster var det ju.

I eftermiddag och kväll har vi lovat att hjälpa våra vänner Herr och Fru Blues genom att ta hand om deras dotter, en av Storasysters bästa vänner, så jag hämtar båda tjejerna från skolan och så blir det en lång Play date här tills barnvakten kommer och hämtar innan läggdags. Herr Blues har nämligen en spelning på kvällen och Fru Blues är på tjänsteresa. Och imorgon ska vi till Storasysters skola för deras "Publishing Party". Många järn i elden minst sagt...

Så om det är lite småtyst på bloggen i perioder framöver vet ni varför.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, oj, oj...vilka nyheter...missade helt ditt inlägg fran i tisdags. Vad spännande, men förstar att det känns som en emotional roller coaster...det är ju bara nagra veckor kvar. Haller tummarna att allt gar bra och smidigt. Kraft, mod och stryka kommer i stora lass här.
Kramar, Lisa

Anonym sa...

STYRKA skulle det ju heta inte stryka...sorry :-(
Lisa

eastcoastmom sa...

Er flytt låter jättekul! Det är ju knappast nåt hardship att bi i södra SoCal... Säger jag som en gång var au-pair i LA och älskade det!

Liz sa...

Vilken nyhet! Wow, sa roligt! Stort grattis till din man och till er som familj att fa denna mojlighet! Skont ocksa att det anda var en positiv overraskning, jag anade nastan lite orad och tankte att ni kanske maste flytta tillbaka till Sverige pga icke forlangda visum eller liknande eller uppsagning av jobb for din man eller sa. Skont att sa inte var fallet utan tvartom!! San Diego, sa harligt! Sjalv alskar jag ju SD och hade sa garna flyttat dit, vi hade ju trott att vi skulle hamna pa Camp Pendelton lite norr om SD, men sa blev ju inte fallet utan Japan istallet. Sa ja, jag VET precis vilken flyttstress du har i din vardag, da jag sitter med samma har och som du sager, life goes on och det ar lakarbesok, skolmoten, laxor och veckohandlingar precis som vanligt och dessutom forsoker man att klamma in lite roligheter ocksa som Pumpkin Patch och annat for att det inte ska bli for trakigt for barnen da man annars fokuserar for mycket tid pa planering.

Sa skont att din man kan komma tillbaka och flytta med er nar avslutet blir i NY. Far ni hjalp med boende letande av hans jobb eller ar det helt upp till er? Synd att det hander nu da vi ar pa gang att flytta ocksa. Hade varit valdigt roligt att traffas annars vid tillfalle, men det blir nog ont om tid for oss alla innan det ar dags for oss att flytta!

Stort lycka till med allt och jag ser sa fram emot att lasa mer och folja med pa er flytt till SD. Jag ar saker pa att ni kommer alska staden, det ar nastan omojligt att inte gora det!! :)

Stora kramar!!