onsdag, oktober 29, 2014

Flyttvardag

Vi lever. Men det är fullt upp. Med allt. Vi packar. Rensar. Slänger. Och packar mer. Vi kör vardagsrejset med dagis, möten med lärare, skola, volontärarbete, läxor, sömnlösa nätter, trotsiga barn, Halloweenförberedelser och allt annat som hör vardagen till.

Vi kollar framtida boende och framtida skolor, vi drömmer lite och vi översköljs då och då av känslovågor i alla regnbågens färger. Från ljusaste ljust till mörkaste mörkt. Och allt däremellan.

Katterna ömsom morrar ömsom undersöker den konstant skiftande omgivningen här i lägenhetenNya kartonger varje dag. Att ligga på, bråka om, gnaga på, smyga runt och sova inuti.

Flyttvardag för oss alla med andra ord.

6 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Att flytta är spännande, kul och kaos! Massor med kaos och stress. Hang in there!!!

Emma sa...

Det ska bli spännande att få följa er flytt! (Eller ja, det är alltid spännande att följa ert liv, men ännu mer spännande nu! Tack för att du delar med dig så mycket!)
Förstår att det känns jobbigt och hemskt och underbart på samma gång. Det kommer ju bli en stor förändring. Men förhoppningsvis kommer allt att falla på plats och bli superbra när ni väl installerat er på andra sidan landet.
All styrka till er i flyttkaoset! (:

Anonym sa...

Åh nej, samma sak varje gång jag försöker göra ett inlägg, googlekontot strular och jag ger upp. Men denna gång försöker jag igen.

Kul med flytten! Jag älskar SD Efter mina år i LA. Kommer att bli bra med ytor för barn och er själva. Klimatet är härligt!!

Gillar din blogg! Du borde skriva en bok! Fantastiskt språk!
/Åsa K

Desiree sa...

Fullt upp med andra ord, ganska rejält fullt upp. Det som är positivt med att flytta är att man måste gå igenom allt man har och sortera, slänga och rensa ur på olika sätt. Jag tror det kommer bli bra i San Diego men visst kommer det ta lite tid innan ni känner er hemmastadda. Tar tid att få nytt umgänge, lära sig hitta nya favoritställen osv men jag tror nog att det blir bra. En nystart kan också vara något man ibland behöver och något som kan generera nya perspektiv och öppna nya dörrar.
Kram till er och happy halloween.

Steel City Anna sa...

Lilla kissen ser lite förvirrad ut. Min katt blev upprörd bara jag tog fram lite nya ljusslingor :) Men sen vänjer de sej ju. Man märker verkligen hur mycket grejer man har när man flyttar! Men det är skönt att rensa ut också och ha koll på vad man har. Så skönt med mer plats för er!

Anna, Fair and True sa...

Ska ni försöka hitta permanent boende på en gång eller bor ni någonstans temporärt först?