tisdag, oktober 14, 2014

Känslor

Just nu flödar känslorna här. De svallar. Åt alla håll. Men i skrivande stund är det faktiskt mest kärlek som fyller mig. Blandat med vemod. Men åter till detta med kärleken. Denna gång till några av våra allra finaste och bästa vänner vi har här. Jag inser återigen att utan vänner är man enormt ensam. Kanske särskilt då man som vi bor långt från sina familjer. Så ja, vad mer kan jag skriva nu än att jag känner en enorm tacksamhet över de fina vänner jag har. Som ställer upp. I vått och torrt. Stöd. Både mentalt och i praktiken. Och riktig vänskap överlever alla avstånd. Detta är just nu en tröstande tanke.

Och nu ska jag strax gå och träffa ytterligare en vänskap. Denna uppstod då Lillebror var på NICU. En tvillingmamma. Nu har även deras tvillingar fått komma hem! Och ja, känslorna svallar.

8 kommentarer:

Mala sa...

Ja, man får inte underskatta betydelsen av att ha vänner. Utan de vänner som vi träffat här skulle hemlängtan vara otroligt stor. Hoppas att ni får det trevligt. Kram

Saltistjejen sa...

Mala,
Ja vänner är verkligen livsnödvändigt tycker jag. Utan alla vänner vore det otroligt jobbigt och tungt.
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Det är fantastiskt att de som kanske bor längst bort ändå kan vara närmast. Och att det inte gör något att man inte ses så ofta. Och stöd kan ta så olika former. Kram!

olgakatt sa...

Grattis till tvillingarna och deras föräldrar!

Millan sa...

Ja vanner ar ju guld vart! Och jag tror att de blir annu viktigare for oss som bor langt hemifran pa nagot satt. De far ju agera familj lika val som vanner och manga av de saker man kanske normalt skulle ha firat med sin familj firas med vannerna istallet och man gor sig nya och viktiga traditioner.

Usch ja vad jobbigt med avsked! Vi hade min mamma pa besok over helgen och nu nar hon akt hem saknar jag henne till och med mer an jag gjorde innan hon kom over...

Kram!

Annika sa...

Ja, vänner...vad gjorde man utan dem?
OCH de finns kvar, de goda. De som bor på andra sidan havet.
Kramar i massor till dig, du fina Saltis!!!

Desiree sa...

Goda vänner betyder sååå mycket. Ja vad vore man utan sådana. Det som är viktigast i livet är just de nära och kära både familj och vänner som verkligen förgyller livet på så många sätt.
Kramar till dig och du ska se att alla pusselbitar faller på plats på ett bra sätt.

Emma sa...

Kram till er bland alla känslor.!Hoppas att det inte är ngt allvarligt som får dem att svalla åt "fel" håll. Vänner och familj är allt.