torsdag, januari 28, 2010

Dagen lider mot sitt slut

Så var denna dagen nästan slut.
Det har varit en mycket mycket mycket bra födelsedag måste jag säga. Gratulationer via sms, telefonsamtal, email samt självklart här på bloggen har kommit under hela dagen. Jag blir såklart jätteglad!

- Lunchen med min jetlaggade svenska vän L var toppen! Så roligt att ses även om det bara blev runt två timmar eller så innan "Sunny Side" kallade. Hoppas nu att du får en otroligt skön vecka i Miami! Och TACK för att du tog hit min väska*!!! Dessutom fylld med svenskt godis och Bubbel!!!!!!! Vilken present!

- Efter morgonens täta snöfall sprack molnen upp och under eftermiddagen strålade solen från en nästan klar himmel.

- Kvällen tillsammans med vännerna här hemma blev otroligt lyckad. Maten smakade kalas. Vinet var gott. Och Lill-Skruttan och W visade sig till största delen från sina bästa sidor. Härligt!

- Dagens, eller ska jag kanske säga kvällens, överraskning var dock M´s bidrag till middagen! En Prinsesstårta levererad från AQ Café!!! Åååå vad glad jag blev! Tänk en Prinsessfödelsedagstårta! Lyckan var total.


Nu är det sängen som hägrar. Känner att det kliar i ögonen och ser fram emot att få komma nära kudden. Mitt Nya År har verkligen börjat fint!
TACK igen till Er Alla som på alla sätt och vis bidragit till detta!!*) Väskan ifråga var min ryggsäck som jag ju glömde kvar på X2000 mellan Skåne och Stockholm i julas. Den kom efter lång tid tillrätta och L åkte in till Centralen och Hittegods för att hämta ut den och sedan frakta den hela vägen över Atlanten till oss! Sådant blir man glad för. Både över att ingen stulit väskan eller innehållet samt att man har sådana härliga vänner som gärna släpar på extrabaggage för att en annan varit en glömsk klant....!


16 kommentarer:

Millan sa...

Ett stort grattis en dag for sent!! Det later som om du hade en helt suveran fodelsedag. Sa roligt det ar nar det blir en san dar riktigt bra dag! Jag tycker fodelsedagar ska firas ordentligt :-).
Jatte skoj med sverigebesok dessutom.
Kram och ha en trevlig helg

olgakatt sa...

Så roligt att ryggan kom tillrätta! Tänk om den kunde berätta om vad den varit med om!

busliv sa...

Grattis i efterskott!!

Petra H sa...

Åh, vad mysigt det låter! En perfekt födelsedag med firare hela vägen från Sverige, OCH en prinsesstårta, det kan ju inte bli bättre!!!
Och vad skönt att ryggsäcken kom tillbaka, det är ovanligt att man hör det men då finns det ändå ärliga människor...
Kram och trevlig helg!

Saltistjejen sa...

Millan
tack! ja det var en riktigt härlig dag!
kram!


Olgakatt,
ja det hade jag inte trott. Men så kom ett mail från Hittegods för ett tag sedan och självklart frågade jag L om hon kunde ta med den eftersom hon skulle hit nu så snart efter.
Jag tror väskan varit kvar på tåget och åkt runt i Sverige haha!
Kram!


Busliv,
tack!!


Petra,
ja det var verkligen en perfekt födelsedag! Ryggsäcken var ju en extra bonus att få tillbaka när L kom hit från Stockholm. Det berkar som allt är kvar också. Fast i ärlighetens namn har jag glömt exakt vad som var i den.... Men är man av med ngt man ändå itne minns så spelar det ju ingen roll. Då kan det ju inte vara så viktigt! ;-)
Prinsesstårtan var GOD och vi har kvar i kylen!!!! Mmmmm...
Kram!

anna of sweden sa...

Här kommer ett efterskottsgrattis från Philly.
Hipp, hipp, hurra!

Annika sa...

Men SALTIS, vännen!!
GRATTIS en dag för sent!!
DET lät riktigt BRA allting!!
RIKTIGT bra!!!
Vad roligt att du fick en så fin och lyckad fdsledag!!
Stora bamsekramar!!!

Saltistjejen sa...

Anna of Sweden,
tack!!


Annika,
tack! ja det var en jättebra dag.
Kram!

Anne sa...

Vad ledsen jag blir att jag inte läste och kunde gratta dig på din rätta dag. Ggggrrrr, störande.
Men i alla fall, ett SUPERSTORT försenat grattis på födelsedagen till så snälla, kloka, fina Saltis-Anna!
Hehe, man frågar aldrig en dam om hennes ålder eller vad brukar man säga...men det gör jag i alla fall. Jag tror du aldrig du skrivit hur gammal du är, men jag har en känsla av att du är 74:a eller 73:a. Kanske jag har fel, men tror bara det...

Hoppas att du får en riktigt toppenhelg nu också, KRAM!

Saltistjejen sa...

Anne,
men vännen inte ska du känna så! Ett grattis är alltid ett gratis oavsett när det kommer. :-) Jag blir glad åt grattis idag med! Jodå mig kan man fråga om åldern. Jag bryr mig inte så mycket. Men det händer att jag faktiskt GLÖMMER bort hur gammal jag är. Som om jag slutat räkna på ngt vis... ;-)
Men jag är 73:a så dina gissningar var ju väldigt bra! :-) Sedan får du rökna ut åren själv så det blir rätt!
:-)
KRAM!

Emmama sa...

Prinsesstårtan alone är ju bra nog, tänk vad GOTT! :) Låter som en jättebra dag och att väskan kom till rätta var ju fantastiskt bra! :) Stor kram och trevlig helg!

Saltistjejen sa...

Emmama,
japp det var oooootroligt lyxigt med prinsesstårta!!!! Wiieh!
Ha en riktigt bra helg du med!
kramar!

Marianne sa...

Nä, men Åh, Saltis! Har du fyllt år! GRATTIS TUSEN MILJONER GÅNGER i efterskott! Så bra att födelsedagen blev så lyckad! OCH med väskan till på köpet!

Stora försenade föllsekramar!

Anna, Fair and True sa...

Låter som en bra födelsedag! Ja, inte lika bra som min då men... ;) Men sol, vänner och princesstårta låter nästan lika bra! :) Kul med besök hemifrån lagom till födelsedagen!

Saltistjejen sa...

Marianne,
TACK!!! Och visst var det otroligt med väskan också! Så bra att den kom tillrätta.
kram!


Anna fair and True,
hahaha näe kanske inte lika lyxig som din dag. FAST det är klart att för en utlandssvensk är svenskt lösgodis nästan i samma klass som SPAbesök hahahaha! :-)
Kram!

Anonym sa...

Thank u :-) check out that emo boy hair at this blog:
http://www.emo--boys.info