onsdag, november 11, 2009

Dagens agenda

Dagen som jag tror den kommer att se ut på ett ungefär:

- Dagislämning (Har redan varit och det gick bra även om det var lite gråt när jag gick. En rolig sak var att Lill-Skruttan prompt skulle GÅ dit själv. Så vi promenerade båda två till dagis. Det tog lite längre tid men var mysigt. Och om jag luktar lite skumt idag så är det för att de lekte med shaving creme när vi kom till Pink Room och det ville självfallet Lill-Skruttan också göra. Vilket resulterade i att jag fick en hel del av rakskummet på mig när vi kramades hejdå. Så nu sprider jag en doft av "herre" omkring mig...)

- Koll av bakteritillväxt (Kan också prickas av. Tyvärr var det lite skumma resultat så jag måste fundera lite på det här...)

- Isolering av DNA (P g a ovanstående så får vi se hur det blir med detta.)

- Lunch med kompis (den som blev inställd förra veckan)

- Matning och ompyssling av celler

- Mer bakteriejobb

- Middag med vänner

- Föredrag

- Hem för att prata, mysa och umgås med M

- Sängen


Ute är det grått idag. Regndroppar i luften. Ganska kraftig vind. Hösten är definitvt tillbaka igen. Troligen är den här för att stanna nu. Fram tills att vintern kommer.
Idag hade jag gärna stannat kvar i sängen med en bok.
Torsdag idag. Endast två dagar kvar till helgen. Längtar.


12 kommentarer:

Petra H sa...

Ha ha, det måste kännas konstigt att lukta som en man! Jag blev väldigt konfunderad igår när jag tog på mig min pyjamas-t-shirt - den luktade after-shave... Jag frågade O om han hade sprutat på sig det innan han sa hej då till mig på morgonen men nä... Han undrade istället om jag hade en älskare som kommer på morgnarna när han har gått :D Konstigt var det iaf.
Kul att läsa lite om vad ditt jobb innebär - alltså en massa bakterier och DNA ;-) Det är väl så mycket som jag skulle fatta även om du gave en mer detaljerad beskrivning!
Hoppas att M mår bättre och att det blir en mysig kväll!
KRAM!

Anna, Fair and True sa...

Matning och ompyssling av celler lät lite roligt! :)

Kram!

Anne sa...

Hehe, så du luktar lite "herre" idag. Såna där lukter kan ta ett bra tag bli av med också, de sitter verkligen i. Jaaa, torsdag idag och nästan helg som du skrev. Vad har ni för helgplaner???
Väldigt höstlikt även på vår kust, höstlikt, regnigt, kallt. KRAM

Livet enligt Jenny sa...

Oj låter som du har fullt upp! 2 dagar går fort. Innan du vet ordet av är det fredag eftermiddag och du packar ihop för att gå hem. Må gott!

olgakatt sa...

Ibland är det bra med STRUKTUR för att få ihop det; litet som en korsett på dagen. Känner igen det, försöket, alltså. Rätt ofta spricker ändå korsetten..... Nån ringer och slutar inte prata, såsen bränner vid, hästen blir dålig, man missar brevlådetömningstiden osv. Men försöka duger!

Strax fredag, halleluja!
Fö hälsar Dam B tillbaka - var här på snabbfika idag med Oysterkort till London Transport. I knallgula fodral med blått IKEA på!

Saltistjejen sa...

Petra,
haha så du går runt och luktar after shave du!! Hm...... ;-)
Kram!


Anna Fair and True,
ja men de måste ju också matas o pysslas om! :-)


Anne,
vi har inga särksilda helgplaner mer än att promenera till bokaffären på lördag för den Book Fair jag skrev om häromdagen. Köpa lite böcker. Sedan få vi se. Mycket beror på vädret också. Själv är jag småsugen på att åka till Ikea men som sagt vi får se.
Kramar!


Liet enligt Jenny,
visst går det snabbt. ibland lite för snabbt, men nu känner jag mig trött och längtar till helgen även om jag jobbmässigt egentligen borde lsnka mig 30-timmars dygn samt 9-dagars veckor...
Kram!


Olgakatt,
struktur är ofta A och O för att min virrhjärna ÖVERHUVUDTAGET ska lyckas att inte glömma alltför många saker. Men visst är det som du säger, det blir ofta saker som kommer emellan.
Kul attDam B var på fika. Snabb men ändå en fika. Sådant är mysigt.
Kram!

Desiree sa...

Later som en bra dag, en effektiv dag. En fin blandad kompott av jobb och trevligheter. Ha det gott i hostrusket.

Kram

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja det var en rikgit bra dag på flera vis. Dock kanske inte jobbmässigt men så är det ju ofta.
Kram!

Trillingnöten sa...

Vilket häftigt jobb du verkar ha! Så himla spännande! Och då måste du vara mycket smart :D

Damitri sa...

Trillingnöten,
ja häftigt och häftigt. Känns som jag tror att de flesta jobb käns. Ibland är det superkul men ofta är det mycket rutin och saker som "måste fixas". Och smart skulle jag inte vilja kalla mig alls faktiskt. Inte på det sättet många menar med smart. Tyvärr. Jag hade inte haft något emot att vara lite smart...! ;-)
Kram!

Saltistjejen sa...

OJ!!
Ser att jag svarat trillingnöten som Damitri!!! Så går det när man är inloggad på annans dator.
Hm, det är i varje fall JAG: SALTISTJEJEN som svarat!!!

Trillingnöten sa...

Saltistjejen/ Damitri
Haha, va kul! Du ser, inne och spionerar på sin egen blogg under hemligt namn ;)