fredag, november 06, 2009

Nya bud

Nytt sedan sist:

- Lunchmötet med kompisen inställt p g a försenat möte. Inte något av mina men hennes. Lite trist, men på sätt och vis samtidigt bra för det har dykt upp nya saker på agendan här....

- ...som det att Lill-Skruttan tydligen varit otröstlig på dagis idag så de ringde M. Hon är vädligt snuvig nu (ytterligare en i raden förkylningar) och hade mest snorat och gråtit under dagen i Pink Room. Det blev därmed en tidig hemgång för henne. M tog detta eftersom jag har en intensiv dag idag. Hoppas hon inte har feber igen bara.

- Roliga resultat på jobbet! Visserligen bara ett delmål men ändå. Det känns uppmuntrande. Normala vardagen i en forskares liv är annars att det mesta inte alls går som man hoppas. Så man får glädjas åt det lilla.


4 kommentarer:

Lia sa...

Hej sötnos! Tack för din fina och engagerade kommentaren hos mig! Och vad kan vi då dra för lärdom av din text här: JO, troligen skulle du bli en sju tusan till Golfspelare! Det är precis som att forska nämligen: man får en fin, ren perfekt träff sådär en gång i veckan, resterande tid på banan gär det mest åt helvete. Så man lär sig snabbt att leva på de där väldigt få men helt fantastiska slagen =). Så himla tråkigt att E inte mår tipptopp, det måste vara hemskt att gråta så efter mamma eller pappa, lilla snuttan =(. Så skönt att både du och M kan turas om med att vara ledig med lillan, att det funkar rent praktiskt. Här hemma skulle ett sådant arrangeman vara helt omöjligt, något som jag sörjer då och då... Kram och trevlig helg fina!

Desiree sa...

Hoppas att lillan kryar på sig och inte fått feber utan bara lite trött och snuvig. Kul däremot att du fått bra reslutat på jobbet och får avsluta veckan på det sättet. Synd att det inte blev någon lunchdate med din kompis men jag hoppas att du fick ordentlig lunch ändå idag. Själv skulle jag aldrig klara mig utan min lunchlåda. Underbar utsikt du har och helt strålande väder. Hoppas du får njuta mer av det fina vädret under helgen.

cecilia sa...

trist att lill-skruttan inte mar sa bra, hoppas hon aterhamtar sig till helgen.min yngsta ar ocksa lite hangig just nu, och da ar humoret (varken hans eller mitt) pa topp, vill jag lova,

kram

Marianne sa...

GRATTIS till roliga resultat! Det behöver vi alla lite till mans. Och hoppas nu att Lill-Sötan inte blir dålig på riktigt, ni har haft nog av sånt på ett tag har jag för mig.

Så SÖT hon var som Pippi, och ihop med Harry! Så gulliga!

Hon har bergis tagit efter katterna med det där att gosa med pannan. Haha, det har jag också gjort, fast bara med dem förstås : D

KRAMAR!